Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1402) degh válasza #64791808 (#1400) üzenetére


degh
tag

nem tudom honnan ismersz, de eddig családi problémákról nem volt szó

egészségügyi problémáim vannak, tudatmódosítót nem fogyasztottam, ha jól tudom azok már nem a könnyű drogokhoz tatoznak. októberben fogyasztottam nem illegális kábítószert, ami ezáltal, hogy nem illegális az alkohollal egy lapon említhető, és 2 hónap alatt csak elment tán a hatása. és ez a sztori nem tudom miért nem tiszta, amikor semmi illegalitás nincs benne, amit nem értek, hogy lett pozitív a gyors tesztem, de vérmintám remélem kimutatja az igazságot.

a mi városunkban történt eset:
tavaly karácsony után egyik ismerősömet ha jól emlékszem 2 napig tartották benn, mert ópium származék volt a vizeletében, és mint kiderült mákos kalácsot evett...
nem értem, amíg nem tudnak bizonyítani valamit addig miért büntetnek? akárhogy is nézem ez büntetés...

8

(#1403) degh válasza spyduck (#1401) üzenetére


degh
tag

pedig ez történt, pénteken emiatt mentem be, hogy nincs e valamilyen kontroll teszt, vagy valami, amivel visszakaphatnám a jogsim, de hát ugye ilyen nincs, meg kell várni a vértesztet, addig nem vezethetek...

8

(#1404) #64791808 válasza degh (#1402) üzenetére


#64791808
törölt tag

nem tudom honnan ismersz, de eddig családi problémákról nem volt szó

Nagyapád megsértődik, ha effektíve nem teszel kárt magadban, hát ez nálunk ölég nagy probléma.

tudatmódosítót nem fogyasztottam, ha jól tudom azok már nem a könnyű drogokhoz tatoznak
Rosszul tudod. Tudatmódosító minden olyan szer, amelynek hatása alatt létezik olyan szituáció, melynek során más döntést hozol, mint a szer nélkül hoznál. Az, hogy valami jogilag nincs betiltva, és jogi értelemben legális, az nem jelenti azt, hogy emögé el lehet bújni.

Két hónap alatt elment a hatása, de továbbra sem értem, hogy hogyan találtak "véletlenül" drogot a kocsidban, továbbá annak ellenére, hogy te semmit sem fogyasztottál, hogyan lett pozitív a vizeletteszt.

A mákoskalács... ne röhögtess. Mintha azt mondtad volna, hogy ittas vezetésért büntették a havert, mert rumos golyót evett.

Mivel te a joggal takarózol, azzal válaszolok: a vizeletteszttel jogi értelemben bizonyítva van, hogy megszegted a törvényt. Ezért büntettek meg.

(#1405) Biriboyka


Biriboyka
senior tag

Rátalátam erre a topikra és elkezdtem olvasgatni. Mit ne mondjak, sok ember közületek azt hiszi, hogy a rendőri munka abból áll, hogy bemegyek reggel dolgozni, kimegyek az útra, megtömöm a zsebemet és szivatom az embereket.
Na ez egy oltári nagy tévedés! Az tény hogy vannak olyanok akik ezzel a felfogással és móddal dolgoznak a "Cég"-nél, de a nagy része azért tényleg az állampolgárért van!
Ha már a szakközepes fiatal gyerek úgy szerel fel, hogy a suli után Pesten eltöltök 5 évet, megszedem magamat és leszerelése után vállalkozást nyit az sajnos besorotatlja a rendőrséget a korrupt osztályba.
Annak azért örülök, hogy vannak akik védik a rend derék őreit! :D :C :R :R

A sok szabálytalankodó fiatalnak azt tudom tanácsolni: Ne szabálytalankodjanak és akkor nem kapnak büntetést, nem állítja meg a rendőr és "keres" hibát! Az mellett ha valaki udvarias, az mindig előny egy rendőri intézkedés során! És persze forgassa a KRESZ könyvet, az sok kérdésre választ ad!!

Ha valaki a RTF-re akar jelentkezni és "keménynek" tartja a követelményeket, annak azt üzenem, hogy én 80 kilómmal, 36 évemmel 8-8,5 perc körül futom a 2000 métert. Igaz én "igazolt" focista vagyok. :) Helyből távol pedig 2,2 méter.
A másik fele, hogy ha valaki oda bekerül az tanuljon, -de ne csak a rosszat!- mert az idővel kifizetődő!

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

(#1406) Biriboyka válasza degh (#1390) üzenetére


Biriboyka
senior tag

degh!
Akkor kezdjük szép sorjában:
1. mivel kábítószer gyanús dolgot talált, ezért az un. gyors drogtesztet csináltak veled. Ez egy műanyag doboz szerűség, melynek letörik az alját ahol vannak különböző reagens szallagok amiket a vizeletbe belenyomják. Az anyag reagál a vizeletben lévő kábszer anyagok alkotóelemeivel és kimutatja - elsődlegesen -, hogy kb. milyen típusú cuccot toltál magadba! Ha pozitív, akkor mehet a vizelet a laborba ahol 1 hét - sacperkábé - alatt megmondják, hogy pontosan milyet fogyasztottál.
Itt felmerült bennem egy kérdés, hogy téged nem tájékoztattak az előállítás okáról? Arról, hogy a gyorsteszt milyen drogot mutatott ki a szervezetedben? Általában megmondják, hogy THC vagy különböző amphetamin esetleg ópiát...stb ezt ugyanis kimutatja, de mint írtam csak a típust!
2. A jogsidat azért vették el, mert a drogteszt alapján pozítív vagy így bódult állapotban történt a gépjármű vezetése ami ugye alapból jogsielvétellel jár!
3. Az előállítás megszünte után kérhetsz igazolást az előállításről és annak időtartamáról. Gondolom aláírtál egy ilyen papírt - ez akkor történt amikor megkérdezték, hogy kit akarsz értesíteni a előállításodról!- na annak az egyik pld-át megkaphatod ha kéred.

Mifelénk a tájékoztatást az Ügyeletes tiszt adja az előállítottnak, -kötelességei és jogairól van szó!- amit aztán az úriember aláír így veszi tudomásul!

És mégegy: a vér őrzi meg a legkisebb ideig a drogot! A vizeletből is x ideig mutatható csak ki!
Az ügyvéded, hogy nem tud beszélni senkivel az számomra nem is ügyvéd! Olyan nincs, hogy senki nem tud semmit! Az ügyvédednek üzenem: álljon a sarkára! Neked pedig végszóként: normálisabb ügyvédet!!!! :D :D :K :K

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

(#1407) degh válasza #64791808 (#1404) üzenetére


degh
tag

fogalmazok másképp, te örülsz annak, -mondjuk tegyük fel, -egy egész napot elkínlódsz egy családi vacsorával, és látod, hogy van aki meg se kóstolja, mert nem tetszik neki, vagy ilyesmi. azért ezt a példát hozom, mert rólam csak két közvetlen szülőm tudja a betegségem, a srácok akik szállítottam az esetnél, a rendőrök, és ti, meg persze a dokim. kicsit kellemetlen, dolog, úgyhogy nem verem nagydobra... és egy pohár borba nem halok bele, kicsit rosszul esik, de kibírom.

értem mit akarsz belőle kihozni végül is, hogy attól függetlenül, hogy nincs betiltva, nem lehet bódult állapotban vezetni, ezt tudom, és nem is vezettem még soha bódult állapotban.

amit fogyasztottam nem tartalmaz thc-t egyáltalán. szóval még én sem értem hogy lett pozitív. drogot pedig az utasom rakta ki a zsebéből, mielőtt kiszállítottak minket, és ezt be is vallotta.

a mákos kalácsos sztori pedig valós, következő kommentbe visszatérek erre.

8

(#1408) degh válasza Biriboyka (#1406) üzenetére


degh
tag

köszönöm a korrekt hozzá állást.
mennyire pontosak ezek a műszerek? ha negatív lesz a laboros teszt egyből visszakapom a jogsim?

"Mifelénk a tájékoztatást az Ügyeletes tiszt adja az előállítottnak, -kötelességei és jogairól van szó!- amit aztán az úriember aláír így veszi tudomásul!"
én ezt a tájékoztatást a leges legvégén kaptam meg papíron, amit alá kellett írnom.

az ügyvédem levélben fordult a főkapitányhoz, mert senki nem volt hajlandó telefonon válaszolni a kérdésekre...

ha jól tudom, nekem thc mellett ópium származékot mutatott még ki a teszt, de arra azt mondta a rendőr, hogy azzal nem kell foglalkozni, az szinte bármire bejelez, előtte való nap mákos kaláccsal tömtem magam tele, és ezt mondtam is, mondta a rendőr, hogy arra is jelez, és itt gondolom arra az ismerősömre gondolt, akit említettem. de ha nem hiszitek megkérem a srácot, hogy kaparja elő a papírjait erről, ha vannak.

8

(#1409) Biriboyka válasza degh (#1408) üzenetére


Biriboyka
senior tag

Cégünk, gyors pontos, megbízható csak nem lehet rá számítani! :D

Egyébként tényleg bejelzi ha mákot fogyasztottál, mivel köztudott, hogy az a herion - én így hívom :) - alapanyaga.A THC kimutatása a marihónalja ( :) ) fogyasztására utal. Ha te - ahogy leírtad - nem fogyasztottál akkor passzív módon került a szervezetedbe. Nem írom le, hogy hogyan, mert akkor adnék egy-két tanácsot drogosoknak.
Majd a laborvizsgálat után többet tudsz. Majd tájékoztass az eredményről!! :)

szerk: eléggé pontos a gyorsteszt ahhoz, hogy mindent kimutasson, de ellenpélda is van ugye a mák.
Ez a jogsi kérdés majd a labor után dől el szintén.

[ Szerkesztve ]

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

(#1410) dbius válasza degh (#1408) üzenetére


dbius
veterán

A levett vér-, ill. vizeletmintákat az esetek legnagyobb részében az Országos Toxikológiai Intézetbe küldik analizálásra.

Saját tapasztalataim alapján az egy hónapos átfutási idő az általánosnak tekinthető, legalábbis mifelénk (Hajdú-Bihar). Ettől gyorsabban és lassabban is elkészülhet a szakvélemény, az intézet leterheltségétől függően.

A hsz-aid többi részére én inkább nem reagálok, mert számomra az csak magyarázkodás, mindenről szól, csak a felelősségről nem... :K

(#1411) degh válasza dbius (#1410) üzenetére


degh
tag

ezt a felelősség témát nem értem, nem fogok venni minden nap egy gyors tesztet, hogy megnézzem, hogy van e a szervezetemben valami, kicsit drága lenne naponta 5300 huf.

Biriboyka:
minden képen közlöm majd az eredményt.
Te rendőr vagy amúgy?

8

(#1412) Biriboyka válasza degh (#1411) üzenetére


Biriboyka
senior tag

:U Találd ki! :)

szerk: hamar rá fogsz jönni a megoldásra csak olvass a sorok között

[ Szerkesztve ]

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

(#1413) degh válasza Biriboyka (#1412) üzenetére


degh
tag

már tegnap este rájöttem, csak nem akartam elhinni. :D
kevés ilyen rendőrt ismerek mint Te.
Tiszteletem!

8

(#1414) Biriboyka válasza degh (#1413) üzenetére


Biriboyka
senior tag

:R akkor most eggyel többet!

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

(#1415) Reno7 válasza Biriboyka (#1414) üzenetére


Reno7
senior tag

nemide akartam

[ Szerkesztve ]

My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.

(#1416) Reno7 válasza #64791808 (#1391) üzenetére


Reno7
senior tag

És a kamera a rendőrautóban? Mert sokat látni,legalábbis amikor minket igazoltatnak mindíg van,plusz a térfigyelő kamera,vagy ezek nem készítenek számottevő bizonyítékot? :F

My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.

(#1417) S e t h válasza degh (#1390) üzenetére


S e t h
nagyúr

1.igen, a rendőrök általában csak akkor tudnak produkálni visszaélés kábítószerrel bűncselekményt ha előtte eligazításon szabják meg számukra, hogy milyen fajtájú és mennyiségű kábítószert, pszichotróp anyagot kell elhelyezni a delikvensnél

2.igen, a rendőrök mindenkinek elhisznek mindent ,tehát azt is, hogy a füvet a kecske hagyta bent a verdában, mivel azt használja ólnak

3.a rendőröket igen meg szokta hatni ha vki- fázik
- melege van
- pisilnie, kakilnia kell ugyanis ők ezen ingerekkel nem rendelkeznek a 12 avagy 24 órás szolgálati idejük végzése során.Másrészt tisztában vannak vele, hogy egy felnőtt személy télvíz idején kabát nélkül, atléta trikóban,fecskében és egy strandpapucsban flangál ergo a fázás ilyen esetekben az intézkedés szerves részét képezi.

4. a rendőrségnél történő szakértői kirendelések során az eredmények szinte minden esetben napokon belül elkészülnek, elő nem fordulhat több hónapos csúszás.A rendőrök ki is szokták harsányan röhögni a szakértőket ha határidő hosszabbítást kérnek, mivel vélhetőleg ezzel csak viccelni akarnak.

5. a lelkiismeretes védő mindig telefonon tájékozódik a nyomozás állásáról, a nyomozó pedig készségesen ad neki felvilágosítást akár telefonban is.PL
-Jó napot kívánok, Bűnöző Elemér védője vagyok, tájékoztatást szeretnék kérni.
-Jó napot védő Úr, biztosan maga az?
-Persze, hiszen én sosem hazudok csak a meghatalmazottam érdekében ,higgyen nekem.
-Oké, hiszek.

6. a rendőrök sosem mennek szabadságra, mert nincs rá szükségük.A családjuk időnként meglátogatja őket a rendőrségen, de más szociális érintkezést nem engedhetnek meg maguknak a növekvő bünőzési mutatók miatt.

7.a levett mintákat a rendőrségen rendszeresített portákon szokás tárolni addig a pontig amíg az érintett személy erre a figyelmüket fel nem hívja, ezt követőn a portás rendőr intézkedik a minták meghamisításáról majd szakértőhöz való juttatásáról

:D

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1418) dbius válasza S e t h (#1417) üzenetére


dbius
veterán

:DDD :C

(#1419) biggamer válasza S e t h (#1417) üzenetére


biggamer
veterán

:R :R :R

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#1420) zsolt1129


zsolt1129
addikt

Most igazán nem irigylem a rend őreit sem. Mindenki otthon a családjával,ők meg szolgálatban.

(#1421) Biriboyka válasza zsolt1129 (#1420) üzenetére


Biriboyka
senior tag

Már aki! Van akit szó szerint elzavarnak szabadságra! Pedig ma dolgoztam volna én is, de sebaj, majd december 31.-én! :C

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

(#1422) biggamer válasza Biriboyka (#1421) üzenetére


biggamer
veterán

18 év alatt ez az első teljes karácsonyom, hogy otthon vagyok végig. :))

Mindenkinek szeretetteljes boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánok :

[link]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#1423) degh


degh
tag

Kellemes ünnepeket! :)
nekem is itthon kell tölteni az ünnepeket, boltot nem nyithatom ki, az embereket meg nem illik karácsonykor zargatni, úgyhogy én haza hozom a melót :U

8

(#1424) Biriboyka válasza biggamer (#1422) üzenetére


Biriboyka
senior tag

Nekem azért az elmúlt 17 év alatt volt egy pár szabad Szentestém! :C

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

(#1425) biggamer válasza Biriboyka (#1424) üzenetére


biggamer
veterán

Nekem 15.-étől már az összes szabad lesz. :DD :)) :DD

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#1426) dbius válasza biggamer (#1425) üzenetére


dbius
veterán

Akkor eredményes és nyugodtabb nyugdíjas éveket, kolléga :K :R

(#1427) biggamer válasza dbius (#1426) üzenetére


biggamer
veterán

:R :R :R

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#1428) Biriboyka válasza biggamer (#1425) üzenetére


Biriboyka
senior tag

erre csak ezt tudom mutatni: ..I.. :) :)

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

(#1429) biggamer válasza Biriboyka (#1428) üzenetére


biggamer
veterán

Nem ér fel egy nyugállománnyal, de ez is valami ... ;] :DDD

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#1430) kali válasza degh (#1397) üzenetére


kali
legenda

nem, nem csak a kötözködés megy, csupán nem kerek a történneted az első pillanattól!
a te (elfogult?) szemszögedből adod elő a történteket, de az vélhetően nem az egész kerek történet...
ennek függvényében mit vártál? azt, hogy mindenki sajnáljon téged, és szidja a szemét rendőröket?
mellesleg egy eljárás során vannak betartandó határidők, szerintem nem tesznek neked olyan szivességet, hogy eljárásjogi hibát vétve, esetleg téged kedvezőbb helyzetbe hozzanak...

(#1431) degh válasza kali (#1430) üzenetére


degh
tag

igazad van, nem csak a kötözködés megy, és ezt azért tudom írni, mert Biriboyka hozzászólt. szerintem az érthető, hogy az én szemszögemből adom elő, mert én így láttam a történteket, és nem arra lett volna szükségem, hogy sajnáljanak, hanem, hogy tanácsot adjanak, mert mint említettem számomra elég fontos a jogsim. múlt héten 1000km-t simán le tudtam volna vezetni, mert pár ismerősért/rokonért el kellett volna mennem, mert ugye vasutas sztrájk volt.
a rendőröket nem szoktam szidni indokolatlanul, csak úgy mint mást sem, sőt általában jó véleménnyel vagyok róluk.
mielőtt beírtam az első kommentet, csak az első oldalt olvastam végig. ugye a topic úgy indult, hogy esetek a rendőrökkel, nem pedig úgy hogy rendőrök topicja, de ha végig olvastam volna nem kommentelek. már most ez van.
elfogultságom annyi, hogy tudom, hogy nem fogyasztottam illegális tudatmódosító szert. amit fogyasztottam, nem illegális tudatmódosító szert, azt pedig ki is pihentem, mielőtt újra volán mögé ültem.(de mivel nem alkoholról van szó, ezért el is vagyok ítélve...)

8

(#1432) -NOKIA- válasza degh (#1431) üzenetére


-NOKIA-
Ármester

Szóval, végigolvastam a "problémádat", hozzászólásokat.
[Valóban Biriboyka hozzászólása volt talán a legobjektívebb.
( S e t h -é is jó :DDD ) ]
Az ítélkezés nem a mi dolgunk. Az a bíróságé. És nyilván meg is lesz az igazságügyiektől az eredmény, eképpen folytatódik az eljárás tovább --> hogy szab.sért-re mész, vagy büntetőre, stb...
De azt sem várhatod el a rendőröktől, hogy elhiggyék ártatlanságodat, meg mindenféle óhajt sóhajt bánatatot panaszt kérelmet teljesítsenek..talán ha sértett lettél volna.
Ők nem azok a "fajta" emberek. Találkoznak épp elég sz*rházival, aki miatt megrendül az emberekbe vetett bizalom. A zéró toleranciát meg nem mi találtuk ki, tehát ne is minket, meg az eljárást okold, hogy ugrott a jogsi...

(#1433) mityku


mityku
aktív tag

Üdv Mindenkinek!

1. Kellemes Ünnepeket kívánok Mindenkinek.
2. Az miért van, hogy szeptember végén sajna lefotóztak gyorshajtásért ( otthon falumban 50 km/h helyett 72 km/ h-val száguldoztam.) és csak december 2. hetében jött egy 30.000 Ft-ról szóló csekk + papír ( hol, mikor történt az eset, rendszám stb.). Kérdés: miért most küldték? Valamint miért a Vas megyei szervek küldték és nem a Győr - Moson - Sopron megyeiek ( Győrtől kb 15 km-re lakom)?

üdv: mityku

Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther

(#1434) Biriboyka válasza mityku (#1433) üzenetére


Biriboyka
senior tag

Nagy az átfutási idő. Ne aggódj a szabálysértés csak 1/2 év után évül el! ;]

Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass

(#1435) mityku válasza Biriboyka (#1434) üzenetére


mityku
aktív tag

Hali!

Elévülés? Nem is gondoltam rá, csak furcsáltam, hogy a papíron szeptember van, én meg dec.-ben kaptam csak kézhez. Nem hittem, hogy ennyi az átfutási idő. Ami viszont még mindíg nem tiszta, hogy miért a vas megyeiek küldték a csekket? Most ott van valami régió központ?
+ nem akarok egy rendőrt se megsérteni, de szerintem valamikor ez a 30-40-el való haladás, mikor egyébként lehetne mondjuk kényelmesen 60-nal menni, szóval tiszta agyrém. Ja megüdvözlöm inen is az útkarbantartókat, pl körförgalom készvan 3 hónapja, még mindíg kint van előtte 200 m-rel ( Győrből egy kivezető út˙[ már lehet 90-el menni, csak jön egy körforgalom]) 70-es tábla, később egy 40-es, majd egy 50 vagy 60-as tábla. Ilyet miért csinálnak? Vagy tegyenek ki egy táblát vagy semmit!!

Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther

(#1436) -NOKIA- válasza mityku (#1435) üzenetére


-NOKIA-
Ármester

Szia, ne is sérts meg rendőröket mert:
-nem mi találtuk ki a KRESZt,
-nem mi raktuk ki a táblákat,
-és nem mi kértük - és élvezkedünk azon - hogy trafizhatunk.
(Egyébként valóban ennyi az átfutási idő, mert sok az ügy.)

(#1437) mityku válasza -NOKIA- (#1436) üzenetére


mityku
aktív tag

Jó, ténylegesen ezeknek az útkarbantartó bakteroknak kellene szólni, hogy hallóóóó, miért tesznek ki egymás hegyére - hátára táblákat! Remélem tényleg nem sértettem meg egy rendőrt se.

Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther

(#1438) -NOKIA- válasza mityku (#1437) üzenetére


-NOKIA-
Ármester

:K

(#1439) degh válasza -NOKIA- (#1432) üzenetére


degh
tag

köszönöm Neked is a normális kommentet.

"És nyilván meg is lesz az igazságügyiektől az eredmény, eképpen folytatódik az eljárás tovább --> hogy szab.sért-re mész, vagy büntetőre, stb..." -> olyan van, hogy ha negatív a szakértői teszt, akkor lezárják a dolgot, és nem lesz semmi? csak tájékozódni szeretnék.

"Az ítélkezés nem a mi dolgunk." kár, hogy ezt nem mindenki látja így

8

(#1440) -NOKIA- válasza degh (#1439) üzenetére


-NOKIA-
Ármester

A te részedről igen, lezárhatják; viszont a barátaidnál talált "dolgok" miatt még párszor meg kell jelenned a hatóságok (bíróság, nyomozó hatóság) előtt...

(#1441) degh válasza -NOKIA- (#1440) üzenetére


degh
tag

köszönöm a választ. további kellemes karácsonyt, és boldog új évet!

8

(#1442) lúzer


lúzer
veterán

hallottam egy tippet:

ha valakit lefotóznak gyorshajtásért kemény bírsággal, kérje ki a fényképet az archívumból. Ha van a képen más kocsi is, akkor onnantól vizesnyolcas!

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#1446) biggamer válasza spyduck (#1445) üzenetére


biggamer
veterán

Én úgy tudom, hogy a bemérők elküldik a lakhelyedre / vagyis ahová tartozol helyileg / és ott járnak el ellened.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

(#1448) biggamer válasza mityku (#1433) üzenetére


biggamer
veterán

:Y :Y :Y

Most olvastam a mai újságban, hogy 60 nap után nem kell fizetni a gyosthajtásért.

Ha érdekel bővebben, holnap beírom ide a szöveget, most nem érek rá.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.