Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
C30 lenne az elsődleges Volvo, és erősen gondolkodunk még az S40 -ben. A kettő közül egy dolog húz csak a c30 felé, az pedig a hátsó qrva nagy szélvédő. Szvsz iszonyat jól néz ki.
Mire gondolsz, hogy kilóg a c30 a sorból? Minőségileg vagy ugy a külalak a csapott háta miatt?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
CYBERIA
senior tag
Na most még azt tudni kell, hogy a négyhengeresekhez a váltó is más, mint az öthengeresekhez.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
CYBERIA
senior tag
Külalak miatt lóg ki, írtam hogy nem rosszabb, tehát minőségileg nem lóg ki
Öthengeres dízelt a C30-ba is lehet kérni, de nekem az a véleményem, hogy túl rövid és könnyű autó ez egy ekkora motorhoz, elég orrnehéz lenne. Ide lenne jó valami kicsi turbós motor, ami viszont jelenleg nincs.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
PotyaPetya
csendes tag
Cyberia: csak nem te is R tulaj vagy?
imádom a verdát, van pár kisebb hibája, de azok megcsinálása után már teljes egészében élvezhetem
tényleg nagyon jó a belső tér, meg amúgy az egész autó is, régebben nem gondoltam volna, hogy a volvo tud ilyet is.
Eddig egy 120 LE chevi aveot nyúztam, de az nagyon gyengusz volt nekem, érett a csere. aztán úgy alakult, hogy valahogy rátaláltam e típusra, és már november óta vadásztam egy megfelelő példányra.
Esetleg nem tudod, hogy hol lehetne beszerezni a gyári fékeket (tárcsa, betét), mert a bárdinál (ahol tetemes kedvezményem van) nem lehet ilyen méretű brembó tárcsát kapni.[ Szerkesztve ]
S60R - na és, ki figyeli a fogyasztást...
-
CYBERIA
senior tag
válasz PotyaPetya #856 üzenetére
Nem, én V70-es vagyok.
De az S60R legalább annyira tetszik, ha nem jobban
Sajnálom is, hogy leállott a gyártása.Lövésem sincs hol van ilyen fékhez alkatrész. Márkaszervizben biztos, azon kívül meg jó kérdés, talán kérdezd meg az indexes Volvo fórumon.
-
Száncsó
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Egy 2003-as S60 D5-ösöm van. Az automata váltóval van problémám (kb.: 200e km van benne). Egyre gyakrabban csinálja, hogy kb.: 50km megtétele után Service üzemmódba vált, tehát nem vált fel csak 3-ig. Kisebb pihentetés (kb.: 15-20 perc) után újra jó (egy darabig).
Olvastam, hogy többeteknek volt ilyen problémája.
Tényleg csak váltócserével orvosolható?
A váltón kívül kell még valamit cserélni?
Ha esetleg egy jó szerelő elérhetőséget tudtok adni, azt megköszönném!Segítségeteket megköszönve, üdv:
SzáncsóÉn már nem hiszek semmiben! A múltkor is bementem egy ajtón, amire ki volt írva, hogy NŐK, de csak budi volt!
-
Balázzs
senior tag
Seres Károly-t ajánlom, csak volvokkal foglalkozik, több pozitív visszajelzés is van ha rákeresel neten, ha kell telefonszámát meg tudom adni.
alkatrész árak felől pedig itt érdeklődj:
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
-
7600 GS
addikt
válasz PotyaPetya #848 üzenetére
Szia!
Az S60R-ed automata? Nekünk most egy Automata váltós V70 T5-ünk van ( 250 paci) 2000-res évjáratú-
Üdv.: 7600 GS
-
PotyaPetya
csendes tag
Hali!
Az automata az én 29 évemhez öreguras (saját felfogás, bocs), úgyhogy manual, 6 gang. Az az igazi (jelenleg) feeling, szeretek váltani, ne egy gép döntsön helyettem...
T5 se rossz, én is szemeztem vele, csak ez jó árban volt, nem volt szívem ott hagyni.
Csak van egy kis parája, hogy random elveszi a gázt, minden ok nélkül időnként megtorpan. Egyenlőre nem tudtunk rájönni a jelenség okára.
Valakinek esetleg valami ötlet, hogy mi lehet a baj? (remélem nem túl nagy para, mert nincs kedvem több százezret rákölteni)Üdv
-
LOTR
addikt
válasz PotyaPetya #862 üzenetére
ahhoz képest egy számítógépes vizsgálat aprópénz, lehet érdemes lenne elvinni és megnézetni
One Ring to rule them all
-
CYBERIA
senior tag
Na igen, valószínűleg valami jeladóhiba, az ilyesmi általában aránylag „olcsón” megúszható, tehát 5 számjegyű összeg.
-
CYBERIA
senior tag
válasz PotyaPetya #862 üzenetére
PowerShift-ről más lenne a véleményed
-
PotyaPetya
csendes tag
Hali! hibakódot olvastak ki a zay u-ba, de azzal nem jutottunk előre. a csövek, kábelek jók, megfelelő csatlakozási pontokkal, max tényleg valami jeladó lehet a ludas, ma lesz csere amivel ki lehet próbálni már arra is gondultunk, hogy a nagy turbónyomás (1,5 bar-t mértünk, ami gyanúsan sok..., és akkor valszeg a vezérlőelektronikába is belenyúltak, hogy megegye az emelt nyomást) "elfújja" a gyertyákat, mert érzésre olyan a megtorpanás, mintha nem gyulladna be az üzemanyag, aztáz pár másodperc múlva (mikor kicsit esik a nyomás), már minden ok... nem értem igazából, na mindegy, ma már talán kiderül és akkor wrrrooaaammmm-wrrrooaaammmm...
Hát nem derült ki, de annyi biztos hogy az esetek 99%ában 2500-3000 közötti fordulatszám tartományban csinálja, kb bármelyik fokozatban.
nem ért.
-
CYBERIA
senior tag
Volvo offers R-Design Sport Package on DRIVe Models
Volvo DRIVe R-Design - snål och tuff!
Volvo C30, S40, V50 DRIVe tuffare med R-design
Volvos Kina-vd: "Den blåögda tiden är förbi"
Shanghai: Geely behöver inte Saab!
"Volvo kan ryka när som helst"
Ska norska staten köpa Saab?
Prisbomber fra Volvo
Video: Fra gatebil til løpsbilAPU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
CYBERIA
senior tag
Szép, de azért a viccet nem értetted meg
Ugyanis arról van szó, hogy a DRIVe modellhez (ami alapvetően takarékos) lehet kérni R-Design -t (ami viszont sportos). Na most a kettő itt éppen megfér egy autóban, de van a dologban egy kis furcsaság. Miért akar valaki sportosnak látszani, miközben éppen spórolós?
Egy T5 mellé természetes, de még a 2.0-hoz is elmegy. Az 1.6D DRIVe mellé viszont a legkevésbé.APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
tkazmer
addikt
miért vesz valaki egyáltalán mondjuk s80 2.0D-t? több, mint másfél tonna mellett nem épp prémium kategóriás autóhoz méltó a 136LE a maga 10.7-es gyorsulásával...
vagy épp kinek jó a 316-os bmw?[ Szerkesztve ]
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Sipi16
őstag
Van akinek tetszik a kocsi sport csomaggal, de nem akarja a gatyáját rákölteni benzinre. Azért ez a külső jobb a szemnek mint a "gyári" kinézet. Ez valahogy az "optikai tuningosoknak" való. Akinek nem arra van magömlése, hogy mennyire megy hanem arra, hogy milyen szép és milyen ritkán kell bele tankolni.
Az utóbi időben átértékelődtem és én sem látom értelmét a túl nagy motoroknak. Konkrétan turbót csak dízelre raknék. Jó dolog a benzines turbós, de aki turbós majmot vesz annak legyen pénze banánra is. Nekünk 2.0T-nk van 160 lovas változat és nem vagyok elájulva tőle. Mivel csak 3000 felett erős és amikor az utánfutó rajta van akkor kinek van kedve 400km-en ár pörgetni a kocsit...
Szerk: Éljen a sor 6!
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
CYBERIA
senior tag
Mondjuk attól még, hogy nem az 1.6-os dízelt veszi, nem kell feltétlenül rámennie még a gatyájának is üzemanyagra. Nekem úgy tűnik, hogy feláldoznak egy kis presztízst a bevétel oltárán. Tudom, most szükség van rá.
Na most amiről beszélsz, az papíron (mérve) nem olyan gyönge 3000 alatt.
Alacsony fordulaton nem sokkal erősebb ennél a T4 sem, meg az 1.9D sem.
-
Sipi16
őstag
A S/V 70-esekbe van egy 2.5-ös benzines 170Le-s motor. Annak is be tudod rakni a karakterisztikáját?
Szép ez a kép de akkor sem szeretem a 2.0T-t...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
CYBERIA
senior tag
Ez a B5244S, de a B5254S is teljesen így néz ki. Az S60-hoz az utolsó pillanatig elérhető volt. Érdekes módon az öthengeres 2 literes turbós is.
-
CYBERIA
senior tag
Na ezt nézzétek meg:[link]
Nekem kimondottan tetszik, el tudnám viselni a valóságban is.
-
-
CYBERIA
senior tag
Nem!
Te nem érted a lényegét
-
CYBERIA
senior tag
Van itt valakinek 150 kW feletti teljesítményű járgánya?
-
CYBERIA
senior tag
-
-
CYBERIA
senior tag
Peugeot 206 SW?
-
Sipi16
őstag
Végülis. Mondjuk a válság miatt eléggé le kell nyomni az árat, a tényleg a peugeot 206-nak akarnak csinálni vetélytársat. (Vagy az újjabb ilyen mertű más máskájú autókhoz képest)
-
CYBERIA
senior tag
Dupla adóról hallottál-e?
-
CYBERIA
senior tag
-
E-Max
tag
Úgyse szavazzák meg, sok kis autónak is van 200lóerő fölötti motorja, 250-re azt mondom oké, az már inkább luxusautó kategória...
Vagy 150kw, de csak újautó tulajokra, én pl. a 7 éves vasamra, ami kb 2.5-3milliót ér, miért fizessek többet?# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
tkazmer
addikt
-
E-Max
tag
Nem suzukira kell gondolni.
Vectra, C5, Mondeo, stb....
Hallottam, és azzal egyet is értek, hogy akinek újonnan ilyen kocsira fussa, fizessen, de akinek nincs....
Na, többek között ezért is nem iratjuk át itteni cég nevére 740i-t...# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
E-Max
tag
-
CYBERIA
senior tag
Ha megméretnéd, tuti hogy jó ha 140 kW meglenne, persze vannak kivételek, olyan is van, ami több, mint amit gyárilag megadnak.
De azt nem tudom mit kell csinálni, hogy a mérést elfogadják.Szerk: én azért nem sok 150 kW feletti kocsit látok szaladgálni. Egyébként hülyeség, mitől különbözik egy 149 kW-os autó egy 151 kW-ostól, hogy kétszer annyit kelljen rá adózni?
[ Szerkesztve ]
-
E-Max
tag
-
lajafix
addikt
én a mondeokat megnéztem a használtauto.hu-n 1348 hirdetett mondeoból 11 darab erősebb 200 Le-nél. Ez 1% alatti 200 le felett csak az új 2.5T és a 3 literes szívó volt csak.
A vectránál szintúgy, 9 találat az 1300 hirdetettből.1% az átlagautók közül ha erősebb. A luxus / prémium kategória már más .
Rock'n Roll
-
lajafix
addikt
"Szerk: én azért nem sok 150 kW feletti kocsit látok szaladgálni. Egyébként hülyeség, mitől különbözik egy 149 kW-os autó egy 151 kW-ostól, hogy kétszer annyit kelljen rá adózni?"
Abban hogy egyszerűen akarnak sok pénzt beszedni, csak a nyilvántartáson kell beállítani hogy a következő adófizetésnél *2 legyen ha teljesítmény nagyobb mint 200 Le.
Rock'n Roll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest