- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Xmodule #5349 üzenetére
Pár hete (lassan egy hónapja) nekem is párásodik elég rövid idő után az S40 (2008), nekem ondjuk az auto klíma segít a dolgon, de érdekes a jelenség. Nálam valószínűleg az lehet a helyzet, hogy egy ideje nem volt belülről takarítva a szélvédő és az oldal üvegek, de a napokban tervezem megejteni, lehet, utána változik a helyzet.
-
Xmodule
őstag
Érdekes. Pár hete vettem észre én is ezt a jelenséget. Pedig klíma folyamatosan megy (automatan be van rakva az év minden szakában). Olyan pára lesz belül hogy kézzel kell letoroljem. Eddig sosem volt ilyen. És hiába küldöm rá maxon az első ablak fűtést akkor sem tűnik el.
2007 V70
-
Ankri
csendes tag
Üdv Nektek!
A következőben kérném a segítségeteket:
2011.02. havi V50-es első szélvédő folyamatosan párásodik, hiába megy a ventilátor, hiába a klíma, hasztalan...
Márciusban volt pollenszűrő cserélve....Ehhez kellenének ötletek...
Köszönettel! -
belaazallat
addikt
Üdv!
Van egy 99-es Volvo V40-em. Májusban vásároltam használtan. Eddig(6000km) csak kopó alkatrészeket kellett cserélni. Most fék problémával vittem szervizbe, jelentősen csökkent a fékhatás, hirtelen fékezéskor egyszer beesett a fék pedál. Tárcsa betét csere elöl, főfékhenger csere. Féktartályból egy csomó olajsár lett kimosva. Azóta fékezéskor folyamat süllyed a pedál.
Szerelő szerint ABS egység ereszt vissza?!Tudtok megbízható bontót?
Köszi!
-
Magnum_
nagyúr
Sracok. 200es XC90. Ha a kulcsban elemet cserelnek nem szakszervizben, az jelenthet gondot (pl letiltja az immot), vagy siman mehet az elemcsere mashol is?
-
FeRRaR1
őstag
Azt hogy 16 éves autóra kívánjon rá az ember....
[link]
Eszméletlen gyönyörű állapotban van -
gaborbol
őstag
válasz
Xmodule #5336 üzenetére
Ha jol remlik S80 van neked, nem tudom milyen evjarat, de bepakolom amit talalok:
Azt irjak nem bonyolult muvelet, talan a legnagyobb gond a rugo osszehuzasa az egesz mokaban.
Az enyemen is erett volt lassan a csere csak kozben elvalltak utjaink
Ez V70,de talan van benne valami hasonlo: -
Xmodule
őstag
Hali. rég voltam már erre. Ahogy az év elején az elsö lengéscsillapitónál a rugok eltörtek ugy most vettem észre kerék cserénel, hogy a jobb hátsó is szét van törve :S esetleg ilyet cserélt már valaki? általában youtube on fent szoktak lenni videok, de erröl most konkrétan nem találtam csak magárol a lengéscsillapitórol. De a rugot sehol nem cserélik.
-
zsid
senior tag
-
Lavar
aktív tag
válasz
Veriakilis #5323 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
dgabro
tag
Sziasztok,
Tegnap a jobb első tompított megadta magát.
2005-ös S80, Xenon-os. Nézegettem, de nem jöttem rá mi a módja, hogy kicseréljem és nincs kéznél a kézikönyvem
Youtube-on sem találtam hirtelen videót (bár lehet csak bénáztam), tudnátok adni valami leírást vagy egy videó linket erről? (Jól gondolom, hogy ezt ennél sem hátulról kéne megközelíteni, hanem ki kell szedni az egész lámpát...? Vagy sötétben tapogatózom?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Veriakilis #5330 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ezzel szerelik e mindet, de igen állítható. Nekem a 2005 V50 állítható, szóval 10-12 éve biztos így van. Nézd meg a tiéd kézikönyvét, neten is megtalálható.
-
Veriakilis
senior tag
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Veriakilis #5327 üzenetére
Update:
136. oldal elvileg akkor mind a két kocsimon tudom egy pöcökkel állítani a vetítési képet.
Volvo
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Veriakilis #5327 üzenetére
Itt a 83. oldalon látható, hogy az S80 gyári Xenonján állítható a vetítési kép, ennek kéne utána járnod, mert ha ez ugyan így van az S40 esetén is, akkor egyszerű lenne a dolog, és mehetne az angol lámpa, ami gondolom jóval olcsóbb is.
Van egy gyári xenonos V50-em, S40 kombi 2005-ös, de nem rémlik hogy azon bármi állítási lehetőséget láttam volna.
-
Veriakilis
senior tag
válasz
FeRRaR1 #5326 üzenetére
" illetve gyárilag is kellet hogy árulják xenonnal a típust"
Nekem pont jó lenne egy gyárilag xenonnal gyártott S40-es bontott komplett xenon-lámpa.
A Vasi Impalás bontós azt mondta, hogy szerinte van gyári xenonos S-40-es, de angol verzió, ami jobb kormányos, és ellenkező szimmetriával világít, mint ami hozzánk bal kormányosokhoz kell.
Erről esetleg van infód?
Gyártották bal kormányosként is gyárilag xenonnal?Veriakilis
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Veriakilis #5325 üzenetére
Az a gond, hogy egy olyan úton akarsz elindulni, ami semmiképpen sem lesz legális.
[link] Itt kérdezz utána, elég sokan foglalkoztak xenonosítással régebben. Előzetesben: A xenonhoz kötelező a lámpamosó és az automatikus szint szabályzás, illetve gyárilag is kellet hogy árulják xenonnal a típust, legyen rá felkészítve, kötelező továbbá az "E" és a Xenon jelzés a lámpa testen. Ezek nélkül jó eséllyel meghúznak műszakin, továbbá ha a rend éber őrei kiszúrják, soron kívüli műszakira küldhetnek azonnal.Vannak kétségeim afelől, hogy ezekkel az utólagos lámpatestekkel ezeknek meg tudnál felelni. Persze nem lehetetlen, de ált. jóval költségesebb, mint csak lámpát cserélni.
-
Veriakilis
senior tag
Ezt találtam még a xenon-projektoros kérdésemhez:
Ebbe vajon bele lehet tenni a 35W-os xenon szettet?
-
Veriakilis
senior tag
Szia!
Nekem S40 2003-as 1,6 benzines van, és eddig bevált.
Mondhatni hiba nélkül mentem vele 70 000 km-et. (160 000 -232 000 km között).
Egyszer volt egy kisebb elektronikai probléma: az egyik gyújtó trafó végén elszakadt a szigetelő gumi, és emiatt kihagyott az egyik henger. Ez cserélve lett, és azóta semmi gond, max fékbetéteket, és tárcsákat cseréltettem, meg két hátsó rugót, olaj-és szűrő cserék hozzá.Városban eléggé éhes tud lenni, mondjuk én nyomom neki, és ezért 12 litert is simán megeszik.
Viszont autópályán tartósan 140 km/h-val megelégszik 6,6 literrel is, ami szerintem méretéhez, és súlyához képest elég jó, főleg ahhoz képest, hogy a csomagtartó mindig tele van pakolva, és többen utazunk.Ha most kéne S40-est vennem, mindenképpen a 2literes motorral venném, mert az 1,6-os jól megy ugyan, de néha jól jönne a 2l-es plusz ereje.
Van egy típushibája a motornak, amiről hallottam, a változó szelepvezérlést működtető pneumatikus (mások hidro-pneumatikusnak írják, de a hidro az víz) szelep hibája, ami egy idő után terhelés után gázlevételnél hallható hangot ad. Olyan mint egy hangos elektromos relé kattogása.
Ezt 80 000 Ft-ért kicseréli a Volvo Ivanics.Ha jó fogyasztást akarsz, akkor miért nem veszel s40 dizelt?
Bár én 10 évesben nem vennék már dizelt,- a dízel sokkal kényesebb, mint a benzines.Veriakilis
-
Veriakilis
senior tag
Sziasztok!
Le akarom cserélni az S40-esemen az első lámpákat (refi+tompított) projektoros-xenonosra.
Keresgéltem google-vel, és ezeket találtam:
A második nem tudom, hogy xenonnal van-e?
Tud esetleg valaki más xenon fényszórókat?
Mármint annyi lenne fontos, hogy a tompított legyen projektoros-xenon.
Elég sokat utazom éjszaka autópályán, és jó lenne valami erősebb, mint a jelenlegi.
Az Osram night breaker-t (ami hagyományos halogén izzó) próbáltam, az valamivel jobb, mint a sima halogén, de hamar kiég,- szóval xenonra váltanék.Esetleg létezik eredeti xenon a 2003-as modellhez?
Kijöttek ilyen autók gyárilag is xenonnal?
A magyarországi legnagyobb Volvo bontóst kérdeztem, de ő azt mondta, hogy jobb-kormányos gyárilag xenonosról tud csak, az meg ugye ellenkező szimmetria szerint nálunk nem jó, mert vakítaná a szemből jövőket.A segítséget előre is köszönöm!
Veriakilis
-
Lavar
aktív tag
Üdv Urak,
első saját autónak egy első generációs (1997-99 közötti) S40-essel mennyire szúrnék ki magammal?
Sokat olvasgattam róla, hogy milyen gondok vannak vele, de összességében megbízható. Nagyon megtetszett, árkategóriában pedig egyelőre ez a szint lehetséges. Konkrétan ezt néztem ki. Direkt kérdezem ebben a topicban és nem a Milyen autót vegyekben, mivel most nem ez a kérdés, valószínű, hogy jobban járnék elsőre egy kicsi, keveset fogyasztóval. Városban használnám, nem járnék vele sokat - a fórumon olvasottak alapján - havi 400 km körülit. Véleményetek szeretném kikérni, hogy inkább tegyek le róla, és másfele nézzek, vagy ha Volvo-nál akarok maradni gyűjtögessek még... Nem annyira sürgős, de ideje lenne már. -
ffodi
veterán
2003. december - 2005. július között gyártott autókhoz, szóval van rá esély, hogy a tiédhez nem lesz jó.
A Bosch helyett vehetsz egyébként Valeot is, én legutóbb azt vettem és teljesen korrekt.
Típusokat, amiket érdemes megnézned:
- Bosch AM467S (több gyártóhoz jó)
- Az említett Bosch A088S (csak volvo)
- Valeo VA119414
- Valeo VM428(a Valeo lehet drágább lesz....)
-
setom
tag
Köszi. Ez a típus szerinted megfelel?: Bosch_Aerotwin_A_953_S Itt szerepel a leírásban ez: VOLVO S40 II [P 11] 12.03-07.05 de ezt az utolsó részét hogy kellene értelmezni?
-
setom
tag
Sziasztok!
Lehet buta kérdés de új vagyok a témában. Ablaktörlő lapátot kellene cserélnem egy S40-en (2007-es). Az ablaktörlő lapát hosszán kívül van még amire figyelnem kell?
Egy magyar oldal szerint Bosch Aerotwin A088S típust kell használni. Megéri a 9eFt-ot ez a típus vagy esetleg egy olcsóbb is megfelelhet? -
Magnum_
nagyúr
Sracok! Fonokom 2 honapja beallt a melygarazsba hattal az XC90-el. Bikazni kellene... megoldhato konnyen, vagy ne porogjek es oldja meg valahogy? Elore guritani nem lehet, tul hosszu bikakavel sincs.
Ha jol tudom, abban hatul jol elrejtve van, ugye?
-
AMDFan
addikt
válasz
runner 125 #5308 üzenetére
Akkor picit szerencsésnek érzem magam, hogy én gyári 17essel vettem a kocsit
Bár a bp-i utak nem tetszenek neki...
Ha már kerekek, próbálta már valaki az új Michelin Crossclimate gumikat? Én most rendeltem belőle 4-et, kíváncsi vagyok tényleg olyan jó-e mint ahogy mondják. -
Calogero
addikt
-
marsu
veterán
Gyári Volvo 15" mérető alufelni garnitúrát cserélnék 16" vagy 17" méretűre ...
Esetleg 15" gyári Volvo alufelni garnitúra Semperit 195/65 R15 nyári gumikkal eladó.
-
FeRRaR1
őstag
Először az kocsi felső részéhez tennék, ahova csukódik az ajtó, lentre a küszöbhöz, az eredeti mellé, rendelhetsz több méretet is. Semmiképpen se a régire tedd rá, azt ápold le és hagyd úgy ahogy van. Az újat tedd alá, fölé, mellé, ahogy a helyzet kívánja. Előtte alaposan tisztítsd meg a felületet, alkohollal, vagy valami normálisabb ablakpucolóval, én sima zöld Mr Musclet használtam, miután letakarítottam, még egyszer átmentem egy száraz mikroszálassal is. Pedig ez csak a motortér, ott nem sok mindennek lesz kitéve, de ha az ajtóhoz teszed, akkor igen, ott a ki-beszálás, ajtó csukogatás, stb... Alaposan nyomkodd rá a felületre, többször. ha van elég helyed az eredeti kéder mind két oldalára tehetsz, bár ez nem fog mindenhol működni. Többet rendelj, mert a 4 M nem sok, V50 motortere kb három métert igényelt, S80 kettőt. Szélzaj miatt teszed, akkor főleg az első ajtókra mennék rá, a motor felőli oldalára, és az alsó felső részére, akár 2 rétegben, vagy nagyobb méretben is, amennyiben lehetséges.
-
FeRRaR1
őstag
Nem emlékszem a tied mikori évjárat, de a V70 2000 - 2004 közötti variáns nekem is eléggé szélzajos volt úgy autópálya tempótól. Az S60 meg ugyan az, csak nem kombi. Viszont a lámpák nekem kifejezetten jók voltak, dobjál bele egy Osram Night Braker unlimitedet, az nekem sokat segített, még a régebbi halogénes S80-nál.
Szélzajra is van megoldás, de én előbb lekezelném gumiápolóval a kédereket, 2x, az is sokat segíthet ha el vannak öregedve, és nem látják el a feladatukat jól. Ebből a szalagból én most vettem kettőt, mind az S80 mind a V50 motorterét körbe szigeteltem, bár az S80-nál nem volt gondom vele, de a V50 ott ált pár napig ahol rengeteg faanyagot vágtak, és egy marék finom fapor beköltözött a motortérbe. Kismostam leszigeteltem, S80-nál ilyen gond nincs, mivel ott van pereme ahova csukódik. De azért azt is megcsináltam
Ezt ugyan úgy meg lehet csinálni a küszöböknél, ajtó élénél. Előtte alaposan le kell tisztítani a felületet, aztán hajrá.
Lámpára vissza térve, a tetején vannak csavarok, azzal lehet picit magasabbra állítani a fénycsóvát, ha maga elé világít, ha csak a fényerő a gond, akkor osram. Régi, nem márkás izzók hihetetlen sokat tudnak rontani a fényerőn.
Grande Ale
195/55 HR15 a gyári, ha van elég hely elférhet, de én 195/60 fölé nem mennék, túl nagy eltérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest