Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
rog
addikt
válasz
eddie303
üzenetére
ja köszi nem kell. csak arra gondoltam hogy a megközelítés hibás, amikor arról beszélünk, hogy a linux vagy a windows azért jobb, mert ezt meg azt könnyebben lehet vele megcsinálni, vagy egyáltalán meg lehet csinálni vele..
szerintem inkább arról van szó, hogy ki mit szokott meg. láttam már agyvérzés közeli állípotba jutni valakit az intézőtől is és a karakteres konzoltól is.
talán még az a jó hasonlat, hogy ha valakinek nokia telefonja volt évekig, az nagyon megszenvedi ha mondjuk ericssonra vált. és persze fordítva is.
elég jó rendszer mind a kettő. a windows is meg a linux is. ha valaki arra hivatkozik, hogy azért nem szereti, mert valamit nem tud megcsinálni a segítségével, annak többnyire az az oka, hogy nem ismeri eléggé az adott rendszert.
ilyesmire gondoltam.
Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest