Hirdetés
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Egyébként érdekes dolog ez...ugyanis ha az ember csak úgy ''elvan'', akkor a Windowst könnyebb használni, ez egyértelmű. De ha már bele akar nyúlni a dolgokba, akkor a Win sokkal, de sokkal macerásabb. Hogy példát is mondjak: van nekem egy multimediás billentyűzetem, Logitech. Win alatt ''kénytelen'' vagyok a saját driverét használni. Ezzel semmi gond nem lenne, de szinte semmit sem hagy beállítani
Pl. a multimédia gombot, csak bizonyos programokra lehet ráállítani (amiket ő ismer), én pedig olyat használok amit nem...linux alatt van egy kvázi általános driver, amiben meg én adhatok meg minden egyes gombra, hogy mit csináljon (akár a hangerő gombra is beállíthatok programindítást, na nem mintha akarnék ilyet, csak példát mondtam). De akár említhetném azt is, ha az ember meg akarja változtatni a vizuális kinézetet (akár csicsára, akár teljesítményre optimalizálva). Alapszinten Win-en egyszerűbb ez is (sok-sok theme), de ha igazán kedvedre akarod szabni (igazán herélni vagy dísziteni akarsz), akkor linux könnyebb, de legrosszabb esetben nem nehezebb.
Aztán ott van a Windows beállítása...szinte nulla dokumentáció (vannak helyek ahol elérhetőek, de ezekről sokan nem tudnak és/vagy nem érhetőek el az átlag számára) a borzalmas, átláthatlan registry rendszer...linuxot ott a man parancs, amivel mindenről (szinte kivétel nélkül) bő információt lehet kapni, nagyon sok dokumentáció, stb.
Ráadásul linuxhoz igazán értő ember, arányaiban (össz. user / hozzáértő ember) több van mint Windowshoz. Itt a PH!-n egy olyan (aktív) embert tudok csak említeni, aki igazán ért Winhez (X-COM), linuxost viszont többet is (de ha csak egyet tudnék, már akkor is igazoltam magam)
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pl. a multimédia gombot, csak bizonyos programokra lehet ráállítani (amiket ő ismer), én pedig olyat használok amit nem...linux alatt van egy kvázi általános driver, amiben meg én adhatok meg minden egyes gombra, hogy mit csináljon (akár a hangerő gombra is beállíthatok programindítást, na nem mintha akarnék ilyet, csak példát mondtam). De akár említhetném azt is, ha az ember meg akarja változtatni a vizuális kinézetet (akár csicsára, akár teljesítményre optimalizálva). Alapszinten Win-en egyszerűbb ez is (sok-sok theme), de ha igazán kedvedre akarod szabni (igazán herélni vagy dísziteni akarsz), akkor linux könnyebb, de legrosszabb esetben nem nehezebb.
Ha nincsenek az embernek olyan programjai, amivel egyik vagy másik platformhoz lenne kötve, akkor annál könnebb átszokni