Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
rog
addikt
válasz
eddie303 #842 üzenetére
ja köszi nem kell. csak arra gondoltam hogy a megközelítés hibás, amikor arról beszélünk, hogy a linux vagy a windows azért jobb, mert ezt meg azt könnyebben lehet vele megcsinálni, vagy egyáltalán meg lehet csinálni vele..
szerintem inkább arról van szó, hogy ki mit szokott meg. láttam már agyvérzés közeli állípotba jutni valakit az intézőtől is és a karakteres konzoltól is.
talán még az a jó hasonlat, hogy ha valakinek nokia telefonja volt évekig, az nagyon megszenvedi ha mondjuk ericssonra vált. és persze fordítva is.
elég jó rendszer mind a kettő. a windows is meg a linux is. ha valaki arra hivatkozik, hogy azért nem szereti, mert valamit nem tud megcsinálni a segítségével, annak többnyire az az oka, hogy nem ismeri eléggé az adott rendszert.
ilyesmire gondoltam.
Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest