Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Aktív témák
-
rog
addikt
válasz
eddie303
üzenetére
ja köszi nem kell. csak arra gondoltam hogy a megközelítés hibás, amikor arról beszélünk, hogy a linux vagy a windows azért jobb, mert ezt meg azt könnyebben lehet vele megcsinálni, vagy egyáltalán meg lehet csinálni vele..
szerintem inkább arról van szó, hogy ki mit szokott meg. láttam már agyvérzés közeli állípotba jutni valakit az intézőtől is és a karakteres konzoltól is.
talán még az a jó hasonlat, hogy ha valakinek nokia telefonja volt évekig, az nagyon megszenvedi ha mondjuk ericssonra vált. és persze fordítva is.
elég jó rendszer mind a kettő. a windows is meg a linux is. ha valaki arra hivatkozik, hogy azért nem szereti, mert valamit nem tud megcsinálni a segítségével, annak többnyire az az oka, hogy nem ismeri eléggé az adott rendszert.
ilyesmire gondoltam.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi