Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ha egy programot fordítok, akkor mindig azzal kezdem, hogy végigolvasom a teljes readme-t. Csak az a baj. hogy ha olyan dolgot kell megkeresnem, amit nem tudom hogy hol van (úgy értem, hogy ha pl. az kéne megtudnom, hogy hogyan lehet iso fájlt bemountolni), akkor teljesen le vagyok állva
félkézzel, becsukott szemmel megkonfigolom
Én úgy vagyok ezzel, hogy ha egyszer már elmondták, hogy mit hogyan, akkor utána már emlékezni fogok arra, hogy hol kellett beállítani, és _körülbelül_ arra is, hogy mit. Csak az a hülye linux nem érti meg, amikor pl. azt írom neki, hogy ''mount /hda2 /mnt/hda2 vfat, vagy valami ilyesmi''(persze, a mount-ot már megtanultam, csak nem jutott jobb példa az eszembe)
Aktív témák
- ASUS routerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OLED monitor topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Csak jövőre jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest