Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Na eldöntöttem, hogy ubin kívül kipróbálok más linux disztrót is. Most a xange-et szedtem le, kíváncsi leszek rá (LiveCD). Még érdekel a Opensuse, Fedora, Debian
Csak nem tudom Ubi után melyik lesz a nekem tetsző...
Ami még szimpi volt az a Puppy linux. Celeron 566 MHz 128 MB Ram alatt is tutin elfutott. Ráadásul egy csomó progi is volt hozzá. Egyedül a magyar nyelvet hiányoltam, de elboldogultam az angollal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- OTP Bank topic
- Viccrovat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak nem tudom Ubi után melyik lesz a nekem tetsző...