Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenebohoc
tag
válasz BluEyes #7813 üzenetére
BluEyes és Bambano!
Köszönöm a gyors válaszotokat.
Egy Yamaha hangkariról és egy Asus TV-video kártyáról van szó.
Tudom mindkettő idejét múlt, de ragszkodnék hozzájuk. Egyik a költség. Most feccoltam némi pénzt új gépbe, nem mindegy, hogy mennyit tudnék áthozni a régiből. A másik ok még fontosabb. A Yamaha kártyának egyszerűen SZUPER a hangzása.
A kártyák jelenleg is működnek XP alatt az új gépben egy nagyon lebutított üzemmódban, az XP által felajánlott driverekkel. A letöltött fejlettebb meghajtókkal nem működok hobátlanul egyik kártya sem.
A levelem megírása óta „okosodtam” is. Ha jól értettem az emulátor olyan program mellyel fejlettebb op.rendszeren lehet régi progikat futtatni. Nekem másra lenne szükségem, valami Virtualis gép kéne, amelyet a következő módon lehetne használni:
Alaplap a neki megfelelo driverekkel vagy XP, vagy Linux.
Ebben az alaplapban ülnek szeretett kártyáim. Elindítok egy ablakot, melyben installálom a Win98-t a normál telepítőjével, majd felteszem a kártyák telepítőit. És minden működik babán (az említett abalakban). Létezik ilyen megoldás?
Várom válaszotokat.
Köszi.Nincs szebb, mint mikor az alázat csendje zenére lázad....(LGT)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs