Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Fel szeretném rakni a Kubuntu-t a mostani Ubuntu helyett.
Régen még próbálkoztam talán a 7.04es verzióval,de ott nem jött be az X,mert mindig lefagyott a gyengusz VGA miatt. Most már jöttek az új verziók,talán működne a 8.10,vagy a 8.04...Ha virtuálba teszem fel akkor meg tudom nézni,hogy bejön e rendesen,nem? Mert ha ott bejön akkor rendes telepítésnél sem lehet gond,ugye?
Milyen beállításokkal érdemes kipróbálni? (értem itt a memória,HDD ,meg amiket be kell állítani a vrtualbox-ban...)(Az Ubuntu-ból is csak a 7.04 és a 8.04 ment fel rendesen ahol be tudtam állítani a felbontást normálisan,mert VIA chipsettel mindig gond van..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Mikrotik routerek
- Poco F7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest