Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Fel szeretném rakni a Kubuntu-t a mostani Ubuntu helyett.
Régen még próbálkoztam talán a 7.04es verzióval,de ott nem jött be az X,mert mindig lefagyott a gyengusz VGA miatt. Most már jöttek az új verziók,talán működne a 8.10,vagy a 8.04...Ha virtuálba teszem fel akkor meg tudom nézni,hogy bejön e rendesen,nem? Mert ha ott bejön akkor rendes telepítésnél sem lehet gond,ugye?
Milyen beállításokkal érdemes kipróbálni? (értem itt a memória,HDD ,meg amiket be kell állítani a vrtualbox-ban...)(Az Ubuntu-ból is csak a 7.04 és a 8.04 ment fel rendesen ahol be tudtam állítani a felbontást normálisan,mert VIA chipsettel mindig gond van..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- Steam topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Honor profi iPhone másolásban
- Robogó, kismotor
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- VoLTE/VoWiFi
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- 27% - Kezdő GAMER PC! i7-4770 / GTX 1660 Ti / 32GB DDR3 / 240GB SSD / Corsair 450w!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest