Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Nekem Mandriva van a notebookomon, nincs vele semmi gondom.
Igaz, a KDE4 stádiuma miatt még a 2008.1 van fenn, kicsit újabb kernellel.Egyébként szerintem egyszerűen kezelhető, átlátható beállító felülettel.
Synaptic és apt-get feltehető, de a saját csomagkezelője is jól használható.
...bár ezt csak grafikus felületen használtam, konzolból is működik, urpmi névre hallgat.
Alapvetően a menüben megjelenik egy programok telepítése/eltávolítása pont.Mandriva RPM csomagokat használ, nem .deb-et (Ubuntuval ellentétben).
-
-
Vladi
nagyúr
Én nem használtam. De programozásra gyakorlatilag minden disztró jó. Hogy hogy teljesít majd a laptopon passz. Egy próbát megér. Van mandriva topik, meg itt egy kis kezdő lökés.
más: elkészíti a saját formázását, meg grubját. Nem kell külön leszedni az ubit. Csak légy észnél, hogy minden oda kerüljön, ahová szánod.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Semmi ujratelepitgetes, meg egyebek nem szuksegesek.
szerintem újrarakom a gépet inkább...