- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Nekem Mandriva van a notebookomon, nincs vele semmi gondom.
Igaz, a KDE4 stádiuma miatt még a 2008.1 van fenn, kicsit újabb kernellel.Egyébként szerintem egyszerűen kezelhető, átlátható beállító felülettel.
Synaptic és apt-get feltehető, de a saját csomagkezelője is jól használható.
...bár ezt csak grafikus felületen használtam, konzolból is működik, urpmi névre hallgat.
Alapvetően a menüben megjelenik egy programok telepítése/eltávolítása pont.Mandriva RPM csomagokat használ, nem .deb-et (Ubuntuval ellentétben).
-
Vladi
nagyúr
Én nem használtam. De programozásra gyakorlatilag minden disztró jó. Hogy hogy teljesít majd a laptopon passz. Egy próbát megér. Van mandriva topik, meg itt egy kis kezdő lökés.
más: elkészíti a saját formázását, meg grubját. Nem kell külön leszedni az ubit. Csak légy észnél, hogy minden oda kerüljön, ahová szánod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest