- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Már ott elakadtam, hogy azt se tudom, hogy mit kellene csinálni ezzel a wine-vel. A konzol megvan, de gondolom, mielőtt használnám a programot, az előtt a wine-t fel kell tenni. Ez nem megy. Letöltöttem valamit, wine-1.1.13.tar.bz2 ebbe belelépvevan egy mappa wine-1.1.13. és egy file pax_global_header. A mappában van egy Configure file, azt elindítva történik valami (mintha telepítene?) de gyors és nem látom. beírtam a konzolba a /home/user/wine drive_d/KRESZ/setup.exe parancsot, de a bash: wine: command not found eredményt kaptam...sry de én windowson nevelkedtem.
Nem tudom milyen program, mert a suliba kapta...
Re.: (#7339): nem akarok én ezen kívül semmit telepíteni rá. Képet nézegetni, netezni, néha egy kis szöveget szerkeszteni tökéletes. Erre vettük...no meg a KRESZ progihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest