Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
ngabor2
üzenetére
A video stream megkívánt formátuma dönti el szerintem a dolgot, meg az, hogy mivel akarják lejátszani. Az mplayer pl. simán lejátszik http-ből is, de lehet dlna meg mpeg cuccot is csinálni. Mpegre ott van a vlc párja, a vls.
Sikítok ettől a távoli asztaltól. Az ssh X kapcsolatokat forwardol, nem távoli asztalt csinál. Szerintem az távoktatásra nem jó. Ezt találtam kis guglizással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest