Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
válasz
t_ferenc
üzenetére
Én most karácsonyra vérteztem fel egy P2-es 64MB-os gépet Debian-al. A folyamat kb. így nézett ki:
- debian instal cd1 -> a szoftver választós részben csak base system bejelöl
- xorg + gdm install
- fluxbox install
- ezután már van grafikus felületed, itt a menüben (jobb gomb bárhová az asztalra) az X-héjaknál van konzol progi és onnantól szépen elkezded felpakolni a szükséges programokat. Én sok gnomeos programot is felraktam, meg az átvevőnek szüksége volt openoffice-ra is pl.
- ebben az időkben a vi a legjobb barátod a google után: [link] [link] ezzel egyszerűen tudod modosítani a config fájlokat
ja és ha már grafikus környezet, kényelmesebb egy filemanager, pl.: thunar , rox-filervégeredmény: fluxbox betöltése 5-8 mp, menü előhozása azonnal, játékprogramok betöltése 2 mp, iceweasel < 1perc, openoffice < 2perc
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi