- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben
aktív tag
válasz
bambano #6580 üzenetére
Hát lehet bennem van a probléma,de mikor Fedorat használtam Win mellett akkor nem volt gond az óra dologgal.Az igaz,hogy nincs nagy tapasztalatom a linuxban,főleg a különböző disztribúciókban,de azt hiszem már otthoni körülményke közt viszonylag jól elboldugultam Fedoran,Vladi kolléga is sokat segíett...
Azonban Debian téren még új vagyok,és talán azért értetlenkedekegy kicsit.Itt is használom a csomagkezelőt(Synaptic) de érdekes módon ebben egy csomó mindne nem található,ami a Yim-ban igen.Nem tudom miért,eleht ez is valami egyéni probléma.Bár javasoltak .De az is furcsa,hogy egy sima glxgears parancsot nem ismer,mikor Fedoran ez is alapból megvolt a java cuccok mellett..De lehet én rontottam el valamit vagy cska nem vagyok hozzá szokva,hoyg ez ilyen.
Eclipse-t sikerült megoldani.Úgyhogy kérlek türelem,igyekszek!Mostmár a java cuccokat is látom a csomagkezelőben,csak módosítani kellett a sources.list fájlt.Végére kellett illeszteni "contrib non-free".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest