Hirdetés
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Az nVidia kártyák drivereit programozók írják, akik láttak már Linuxot.

Eddig sosem találkoztam olyannal, hogy valamelyik kernelt és/vagy Xorgot ne szerette volna. Ez inkább az Ati ajándéka a userei számára.Annyi bolondítás van csak, hogy régebbi nVidia kártyákhoz a legacy driver kell, a sima driver nem támogatja őket. Az nvidia oldalán megtalálod, melyek ezek.
Na, megnéztem, az MX440-est az új driver támogatja, nem lesz semmi probléma. Ha fagyna, vagy gondok adódnak, a README-jében rengeteg info van, és tapasztaltam, hgoy hasznodak, működnek.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest