Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oati
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne. Letöltöttem a legfrisseb debian linuxot.A hálózat fix IP címekkel dolgozik. (nincs DHCP). Ez alapján a gépnek a 192.168.0.220 at osztottam ki. Letelepítettem a MySQL adatbázis motort. Ez helyi gépről localhoston szépen működik. de a 192.168.0.220 ról a 3306 -os port nem látszik, pedig el kellene érnem másik kliensről is a hálózaton. Valószínüleg a 3306 os nincs nyitva kifelé. Próbáltam mindenféle megoldással ''iptables'' a portot megnyitni, de sehogy sem akar működni.
Lécci segítsetek!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- DELL Latitude 5480, 14",HD,i3-7100U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest