- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Nem megkerülő megoldást kerestem, hanem választ a kérdésemre ;-) A rajta lévő hűtőt szeretném használni, mert egy kicsit más, mint a többi :-)
Ennek van előnye és hátránya: az előnye pl. hogy egy személyben a ház szellőzéséről is gondoskodik, hátránya meg hogy ezért csak úgy nem lehet bármivel helyettesíteni (egy hagyományos ventilátor felett nem sok hely maradna, és akkor még kellene egy venti a házba is)
A passzív bodra pláne jó ötlet ennél a gépnél: csendes lenne, az tuti, kérdés, hogy meddig működne?! ;-)
A probléma, hogy szerintem hülye a BIOS: háromfajta profil van ezzel kapcsolatban, a legcsendesebben van, de így is hangos már 40 fok környékén. A fordulatszámot a BIOS-ban sem látom egyébként, eléggé butus a gép az eddigi HP - Fujitsu gépeimhez képest :-(
Na ezért szeretném valahogy linux alatt monitorozni és szabályozni a ventilátor fordulatszámot, ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest