Hirdetés
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
a neten kutakodva találtam egy memwatch nevű programot, ami ezt mondta:
ő szerinte az X-ből folyik a RAM, úgyhogy próbaképp leállítottam a grafikus alrendszert (itthonról úgyis csak az SSH-t látom a gépből
). persze az elfolyt memória már nem szabadult fel, így most le is tiltottam azt, majd restart.
újraindulás után 1.68GB a foglalt RAM, holnap ránézek mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Path of Exile 2
- Kuponkunyeráló
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ő szerinte az X-ből folyik a RAM, úgyhogy próbaképp leállítottam a grafikus alrendszert (itthonról úgyis csak az SSH-t látom a gépből
). persze az elfolyt memória már nem szabadult fel, így most le is tiltottam azt, majd restart.