Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KMan
őstag
Hali!
KNOPPIX alatt szeretnek egy 200 GB - os winyot 1 particiokent FAT-ra formatalni. Hogy tudom ezt megtenni? (Mert helyi menuben nem talaltam format parancsot, a console parancsot sem tudom es mert abszolut kezdo Linux-os vagyok)
Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest