- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Ha az ARM-es Firefox forrásra és wayland patch-re gondolsz akkor még semmit, mindössze arról van szó, hogy az Arch AUR repóban láttam, hogy Chromium-hoz létezik wayland patch így gondoltam biztosan rá lehet hegeszteni az eredeti ARM-es Firefox source-ra is.
De az is lehet, hogy csak egy flag kell neki és beleforog a wayland, nem tudom.Arch ARM Firefox source code
Firefox Fedora Wayland VA-API jóságokÉn egyébként ezt próbáltam összehozni de sajnos az eltérő architectura miatt nem jártam sikerrel: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Melyik tápegységet vegyem?
- Reklámblokkolók topikja
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest