- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Jester01 #30596 üzenetére
Akkor én értettem valamit félre, és valóban ez a megoldás, amit keresek. Bár azt még mindig nem értem, hogy a cat parancs, miután átadta a kimenetét a programnak, honnan fogja tudni, mit adagolok be billentyűzetről a program indulása UTÁN. Mert valóban működik, igaz nem a kpcli-vel, de tényleg úgy viselkedik, ahogy mondjátok.
kpcli-vel is csak azért nem működik, mert az mintha kiürítené a bemeneti buffert, gondolom biztonsági okból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Warships
- Windows 11
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen egeret válasszak?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged