Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
nekem mindig is ez tetszett a linuxban. van egy probléma, és azt nagyon sokféleképpen meg lehet oldani. ki mihez ért jobban. az xarg-ra nekem még nem volt szükségem, ezért nem is igazán néztem utána.
a find-nek nálam az a ''baja'', hogy mindig ír elérési utat is. egyes progik nem szokták értékelni, ezért trükközni kellett vele egyszer.
én úgy vagyok a ``-vel, hogy ezt ismerem, egyszerűbbnek tartom, mint a $() módszert. ha ilyeneket már egymásba kell ágyazni... akkor keresni szoktam egyszerűbb megoldást
amúgy a for i in `find . -type f` do; cat $i >> file.txt; done módszert meg se említettem
Gaben: ebben nincs tapasztalatom, úgyhogy ezért nem válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő