- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
I02S3F
üzenetére
Én csak próbáltam 24 éve ezt meglépni és lepattantam. Sem a Wine, sem a virtualizáció, se semmi nem tartott azon a fejlettségi szinten, amin most.
Ma egy álom, kis túlzással. Ha ügyes az ember, lassan GPU dedikált elérést is hozzá tud rendelni VM-hez (bár ezt még nem próbáltam, ez a következő lépcső, az meg milyen már, hogy VM-ben játszunk nagy fps-ekkel)

Nem mintha játszanék, de amikor megjelenik majd a plussz VGA guest-ek felé kiajánlásának képessége, mindez két kattintásból, az piszok jó lesz
Ma rengeteg minden sokkal de sokkal könnyebb Linux-ban. Anno először SUSE-n tanultam (van még yast ?)
aztán tátott szájjal beszaladtam a Debian falloszerdőbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aztán tátott szájjal beszaladtam a Debian falloszerdőbe