- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
samujózsi #28998 üzenetére
Abban egyetértek, hogy az rkhunternek utánanézhettem volna. De ha ettől boldog vagy, most megtettem. Egy rootkit elemző. Na már most két eset lehetséges. Vagy csak tévesen riasztott be valami heurisztika miatt, vagy a böngészőben futott valami olyan oldal, ami tartalmazott valami rosszindulatúnak minősített ad/miner scriptet. Emiatt én baromira nem aggódnék, hogy Ubuntun rootkitet szedtél volna össze.
Vagy ha mégis sikerült, akkor kitüntetünk, mert te lennél az első, akiről hallottam, hogy összeszedett támogatott desktop Linuxon valami csúnyaságot. Olyanról olvastam, hogy valaki hosszú évek óta nem frissített szerveren szopott be openssl heartbleedet, vagy valami ransomware-t, azt is valahol Kínában, de hogy még jelenleg támogatott desktop disztrón szedje össze valaki, olyanról nem hallottam még.
Ha viszont a GUI lefagy, akkor nem a böngészőben meg a hálózatban kéne a hibát keresni. Először a dmesg logban, journalctl-ben nézném meg, meg a X.org logban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest