- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor Súgó
tag
válasz
bambano
üzenetére
Az mss-t nem találtam meg, de már nincs jelentősége a probléma szempontjából.
Ugyan a network manager GUI-n lejjebb vettem a tanácsodra az MTU-t, de úgy sem ment.
Aztán ránéztem parancssorból és kiderült, hogy tojik rá.
Egy ifconfig ppp0 mtu 1400 viszont gatyába rázta.
Ezzel kapcsolatban találtam a hup-on is egy pár évvel ezelőtti beszélgetést, ahol pontosan ugyanerről panaszkodott valaki... mondjuk nem derült ki, hogy mi lett a végeredmény.Viszont a router tud olyat, hogy path mtu discovery, amit az ubuntun nem igazán találok még google segédlettel sem. Legalábbis olyan formában, amit meg is értek.
Szóval köszi, legalább egy hülyeség kilőve. A digi meg elmehet a sunyiba, mert ha jól értelmezem, ez részben az ő saruk lehet valahol. (hup-on talált szövegből tippelek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Yettel topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Napelem
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest