- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
ha már NFS.
megnéztem, szupi, de lenne egy kérdésem:
az egyik meghajtó (pl Munka) egyik mappájára binddal rá van kapcsolva egy másik (ami legyen Expand). Munkát megosztottam NFS-sel, tehát binddal bekötöttem/srv/Munka-ba. innen persze már nem érem el az Expandot...ilyenkor mi a teendő? Expandot bindoljam be a
/srv/Munka-ba is?egyáltalán mi szükség van a megosztásokat külön mappába (esetemben
/srv-be) bindolgatni, ha aztán az/etc/exports-ban úgyis explicite fel kell sorolgatni a megosztott könyvtárakat, tehát akár írhatnám oda is, hogy/mnt/Munka, és akkor gondolom elérném az Expandot is
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest