Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Sima jogosultság kérdéssel akarok kérdezi ami alap, és egyszerű, de valamiért most kifog rajtam.
Adott egy gép amin Ubuntu Server 16.04 fut + Nextcloud + sok egyéb más.
Kérdés: Hogy tudok egy mountol-t megajtóra jogot adni a www-data felhasználónak?Szituáció, problémám az alábbi:
Nextcloud-ot ha feltettem, akkor kaptam egy frankó kis felhőt magamnak, viszont,ha bármi más dolgot (képeket/fájlokat) hozzá akarok adni a felhőmbe, akkor az alapártelmezett mappámba teszi, ami az alábbi => /var/www/html/nextcloud/dataEzt én a saját Nexcloud config fájlba átírtam, és egy helyileg felcsatolt /mnt/red/nextcloud mappába szeretném menteni a feltöltött fájlokat.
Miért is fontos nekem ez? => Ugye a feltett redszer egy 120-as SSD-n foglal helyet nekem, ami ,,limitált" és a felhőbe ,,tallózott" fájlokat a felcsatolt 3 TB-os WD RED meghajtómra szeretném hogy máslja, melynek az elérési újt az alábbi => /mnt/red/nextcloudHa itt megnézem kinek van joga (ls -l) akkor csak a root felhasználót látom, viszont részemről az alábbi hibát írja ki :
https://help.nextcloud.com/uploads/default/original/2X/c/cb466d7009f3bdc09f477147523133e8686fc7b9.pngamivel próbálkoztam :
chmod -R 770 /var/www/html/nextcloud/data => eltávolítottama jogot
chmod 770 /mnt/red/nextcloud/Tudna nekem valaki segíteni?
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- nVidia tulajok OFF topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen monitort vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Milyen program, ami...?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest