- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Sima jogosultság kérdéssel akarok kérdezi ami alap, és egyszerű, de valamiért most kifog rajtam.
Adott egy gép amin Ubuntu Server 16.04 fut + Nextcloud + sok egyéb más.
Kérdés: Hogy tudok egy mountol-t megajtóra jogot adni a www-data felhasználónak?Szituáció, problémám az alábbi:
Nextcloud-ot ha feltettem, akkor kaptam egy frankó kis felhőt magamnak, viszont,ha bármi más dolgot (képeket/fájlokat) hozzá akarok adni a felhőmbe, akkor az alapártelmezett mappámba teszi, ami az alábbi => /var/www/html/nextcloud/dataEzt én a saját Nexcloud config fájlba átírtam, és egy helyileg felcsatolt /mnt/red/nextcloud mappába szeretném menteni a feltöltött fájlokat.
Miért is fontos nekem ez? => Ugye a feltett redszer egy 120-as SSD-n foglal helyet nekem, ami ,,limitált" és a felhőbe ,,tallózott" fájlokat a felcsatolt 3 TB-os WD RED meghajtómra szeretném hogy máslja, melynek az elérési újt az alábbi => /mnt/red/nextcloudHa itt megnézem kinek van joga (ls -l) akkor csak a root felhasználót látom, viszont részemről az alábbi hibát írja ki :
https://help.nextcloud.com/uploads/default/original/2X/c/cb466d7009f3bdc09f477147523133e8686fc7b9.pngamivel próbálkoztam :
chmod -R 770 /var/www/html/nextcloud/data => eltávolítottama jogot
chmod 770 /mnt/red/nextcloud/Tudna nekem valaki segíteni?
Segítséget előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest