- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Van az alaplapon is tüskesor az USB2-nek, illetve USB3-nak. De az nincs kivezetve. A hátlapi USB- be csatlakoztatva viszont működnek az eszközök, ahogy írtam. Sebességet majd alkalomadtán nézek, mert kell szereznem egy PS/2 billentyűzetet. Mert most az USB-s nem játszik.
Dmesg-ben ezzel kapcsolatban annyi van, amit bemásoltam.
Tápot majd még megnézem, mert nem vagyok biztos a PicoPSU-ban... Mondjuk, ha a CPU-nak elég, nehogy kevés legyen már az USB-nek. Persze az egyik 5V-os ág lehet akár hibás is. Azzal nem vagyok tisztában, hogy valamelyiket csak az USB vezérlő kapja-e.
Most kaptam garis cserében a lapot, így ismét van 3 év garim. Viszont mivel igazából működik, visszavinni nem akarom, mert bevizsgálják, majd azt mondják, hogy jó és még én fizethetek...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest