Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne csak szükségem.
Van egy Cubox-i2eX mini gépem, amin Voyage MuBox fut (Debian Wheezy alapokon) microSD kártyáról és eSATA-n csatlakoztattam egy külső házban lévő 2 TB WD RED vinyót külső tápolással.SSH-n látszik a merevlemez /dev/sda1-ként és fel is ismeri az ext4 partíciót, csak valamiért nem tudja olvasni a rajta lévő zenéket a Cubox-i.
A vinyót asztali Debian Jessie alatt formáztam és ezután másoltam rá a zenéket NAS-ról. A formázásnál GPT partíciós táblát választottam, lehet ez lesz a gond?
A Voyage-nak inkámm ms-dos (MBR) kellene, mivel régebbi rendszer?
Vagy jogosultsági probléma? (Voyage-on root van csak, nincs egyéb felhasználó, asztali Debian-on viszont van saját felhasználói fiókom és ezzel csináltam meg a lemezt.)
Megoldás lehet a vinyó újraformázása és a zenék újbóli átmásolása?
Eőre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest