- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Most nem mennék sorba mindenkin egyesével név szerint, megválaszolom így pontokban a felmerült kérdéseket, ha nem gond.Nem írok ki windows telepítőt, mert egyrészt van 7-is, 10-is, de pont az lenne a felvetésem lényege, hogy a kipróbált rendszer romjaiból építsük vissza a régit. Mert pl az már ottvan a pendrive-on, nem kell vele semmit se csinálni, csak rebootolni és abból megoldani a dolgot.
Azért ebbe a topikba írtam, mert itt általában nem a kötekedés a jellemző, bár mikor hogy...de a windows topikban nem nagyon van grub téma, merthogy minek...így ott megkérdezni a grub helyreállítást... kevésbé oda illő, mint ide. Szerintem.
Azért nem virtualbox, mert abban nem lehet teljesen átélni egy rendszert. Próbálj ki egy elementary OS-t VB-on, meg élőben. teljesen más.
A linkelt grub installos dolgot kipróbálom holnap live rendszer alól, kíváncsi vagyok rá. Amúgy a leggyorsabb megoldás, mivel előtelepített win 7 pro-val vettem a gépet, van recovery partíciója, azt elérve a CMD-ből adtam neki egy mbr fix-et, kb 1percet vett igénybe az egész művelet. Csak ha valaki hasonlóan járna, mint én.
Ugyan ez működik telepítő lemezzel is. 7-8-8.1-10 -es egyaránt használható.Amúgy a hosszútávú terv az, hogy csinálok egy univerzális megoldást, amit akár egy hirens boot cd-be is be lehetne építeni, így bármilyen grub\mbr hibás rendszert helyre lehetne állítani pillanatok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest