Új hozzászólás Aktív témák

• olivera88

veterán

Van egy kissé egy kissé érdekes dolog. Nem tudom a bash képes lenne e megoldani? Leírom miről lenne szó.
    Időjárási modellt futtatok, vagyis helyesebben mondva modell adatokat dolgozok fel meg Debianon. Automatikusra van megcsinálva minden hogy weboldalon tudjon frissülni magától a modell kimenet. Van egy bash script ami letölti az ún grib fájlokat a kellő időpontban. Aztán ha letöltődött akkor lefut egy python script ami alapján elkészül a modell kép és feltöltődik a szerverre. Na az lenne gondom evvel hogy van mikor hibás fájl töltődik le a szerverről, vagy 0 bájtos vagy 80-100 mega körüli üres fájl, és ilyenkor az van h üres térképet generál a megjelenítő program, és üres térképet tölt fel az oldalra. :W
    Ezt mivel lehetne kiküszöbölni h ha hibás fájlt töltődik le akkor ne futtassa le a python scripteket amivel készül a térkép. Én olyasmire gondoltam hogy ha a fájlméret nem stimmel, több mint 43 mb vagy kevesebb mint 39 akkor nem futtatná le. Nem ezt bashban meglehet e csinálni?
    Egy bash script inditja el a python scripteket, python elérési út név.py

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés