- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01 #23277 üzenetére
Én is itt kerestem a hibát, de aztán véletlenül lett meg. Nem lőttem le a gépet, amikor nem indult el, mert el kellett szaladnom az eredeti SSD-ért. Mire visszaértem, elindult a rendszer. Emlékeztem, hogy ennyit akkor vár, ha nem sikerül valamit az fstabból felcsatolnia. Úgyhogy belenéztem az fstabba, és bizony ott volt még a swap. A gpartednek ki kellene kommentelnie, valamiért mégsem teszi meg. Szóval a kiterjesztés után érdemes ránézni az fstabra újraindítás előtt. Most baba a rendszer, és végre működik a smartmontools demon is, dobja a teszt üzeneteket indulásnál.
This message was generated by the smartd daemon running on:
host name: homerserver
DNS domain: [Empty]
The following warning/error was logged by the smartd daemon:
TEST EMAIL from smartd for device: /dev/sdf [SAT]
Device info:
SAMSUNG HD642JJ, S/N:S1AFJ90S107202, WWN:5-0000f0-00b012720, FW:1AA01113, 640 GBMost már jöhetnek a WD RED-ek. Csak ne lenne ilyen horror áruk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest