Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santosh
tag
Nem, Ubuntun eddig sem ment. És nem is tudok olyat a cégnél, akinek ment volna már Ubuntun. Mindenki Windows-t használ, de nekem Ubuntu kell az egyik munkához. Köszönöm, hogy elolvastad a hozzászólásokat visszamenőleg is!
Mire gondolsz, mit csinálhattam rossz formátumban? Ugyanúgy adtam meg az online eszköznél (ami a kódot generálta az ngix-hez) a felhasználónevet és a jelszót is, mint ahogy Firefox esetében. És a Firefox képes bejelentkezni a proxy-ra, viszont a csomagkezelőt is használnom kellene.Szerk:
egyébként a 8080-as portról működik Firefox alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kutya topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Energiaital topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- xBox One x 1Tb lemezes
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest