Hirdetés
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
Hétvégén egy "kellemes" meglepetés ért, mikor bekapcsoltam a laptopomat: Beírtam a merevlemez titkosítás feloldásához szükséges jelszót, majd... nem indult el a rendszer, mert "No key availabe with this pass pharse" szöveg fogadott, más egyéb számomra értelmezhetetlen szöveg társaságában.
Találkozott valaki már ilyesmivel?
Sikerült ugyan azóta megnyitnom a merevlemezt egy live cd alól (némi neten való kutakodás után) és sikerült kimentenem a /home mappában lévő dolgaimat, de kénytelen voltam újrahúzni a rendszert, majd visszamásolni a mentésből a dolgokat.
Azóta is talány számomra, hogy mi okozta ezt a dolgot. Megsérülhetett valami fájl? Az előzménye annyi volt a dolognak, hogy pár perccel korábban, mikor beindítottam a gépet elég lassan indult el, és mikor el is indult elég nehézkesen, lassan működött. Gondoltam újraindítom a rendszert, hátha attól megjavul, de aztán ez lett belőle, amit fentebb leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest