- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#40935168 #22137 üzenetére
Istenem, de megagyökér ez az Intel Rapid Storage Raid vezérlőszoftver..
- 3 vinyómból egyiken vannak adatok, másik kettő töküres. (A rendszer külön SSD-n van).
- Port 0 - üres vinyó
- Port 1 - 98% tele vinyó
- Port 2 - üres vinyóHa őket az RST szoftverrel be akarom tenni raid5-be, felajánlja - amennyiben Port0 vagy Port2-es vinyón van adat - hogy mentse őket. A Port 1-en lévő tényleges adatokat meg nem látja, nem ajánlja fel rá a raid5 migrálás előtt, hogy tartsuk meg az adatokat és a másik két vinyót felülírhatja.
Istenem, de kőbuta.
De megcsináltam azt, hogy elkezdtem Port2-es vinyóra átmásolni Port1-es tartalmát, feléig jutottam a türelmem miatt. És arra bezzeg felajánlja, érzékelve, hogy van rajta adat, hogy azt tartsuk meg, vagy Port0-t, ha arra is csináltam egy bitnyi adatot, tökmindegy mit. De Port1-es majdnem tele vinyó dataira tojik..
Áááá hagyom én ezt a szenvedést a picsbe, komolyan, ...
Odaadom a 3 HDD-t direct access-be egy Virtualbox-os Debian VM-nek és mdadm-el megcsinálom. Nem gondoltam volna, hogy ezek az alaplapi megoldások ennyire de ennyire mocsok faék egyszerű kőbuta dolgok..
Ja és amikor abort-oltam 0-ás és 2-es diszkekből egy raid1 kreálást, offline-ba lőtte a Winfos a 2-es diszket, mondván, hogy azonosító conflict van a 0-ás HDD-vel
Omg.. mert ugye a raid1-el elkezdte tükrözni egyiket a másikra.. Na mondom oké, akkor keressünk valami kinullázást.. ja, hogy itt nincs dd .. lássuk csak lássuk csak .. áhh, HD Sentinel felület teszt.. desktruktív .. indít.. enged menni 10mp-ig ..
.. és lám, már nincs is conflict, initialize, GPT és ollé.
Istenverte barom MS, Intel, mindenki
Linuuuux óhb*meg, I LOVE LINUX.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen notebookot vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest