Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
E szerint csinálva:
git clone git://git.denx.de/u-boot.git
cd u-boot/
git checkout v2014.10 -b tmp
wget -c https://raw.github.com/eewiki/u-boot-patches/master/v2014.10/0001-sama5d3_xplained-uEnv.txt-bootz-n-fixes.patch
patch -p1 < 0001-sama5d3_xplained-uEnv.txt-bootz-n-fixes.patchBelenéztem a fájlba (ezzel kellett volna kezdenem
) és látom, hogy nem a fájlt, hanem az oldal html kódját töltötte le. Akkor is ez volt, ha kézzel szedtem le a böngészőből.Végül belementem a fájlba böngészővel, átváltottam RAW nézetbe, azt kimásoltam bele a fájlba, így most jó, lefutott a patch.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és látom, hogy nem a fájlt, hanem az oldal html kódját töltötte le. Akkor is ez volt, ha kézzel szedtem le a böngészőből.