- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
E szerint csinálva:
git clone git://git.denx.de/u-boot.git
cd u-boot/
git checkout v2014.10 -b tmp
wget -c https://raw.github.com/eewiki/u-boot-patches/master/v2014.10/0001-sama5d3_xplained-uEnv.txt-bootz-n-fixes.patch
patch -p1 < 0001-sama5d3_xplained-uEnv.txt-bootz-n-fixes.patchBelenéztem a fájlba (ezzel kellett volna kezdenem
) és látom, hogy nem a fájlt, hanem az oldal html kódját töltötte le. Akkor is ez volt, ha kézzel szedtem le a böngészőből.Végül belementem a fájlba böngészővel, átváltottam RAW nézetbe, azt kimásoltam bele a fájlba, így most jó, lefutott a patch.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Banggood
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és látom, hogy nem a fájlt, hanem az oldal html kódját töltötte le. Akkor is ez volt, ha kézzel szedtem le a böngészőből.