- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Meglepő módon ez segített
Az out utasítással i/o portot lehet közvetlenül írni, feltéve, ha amúgy a rendszer ezt engedi. A strace kimenetben látszik, hogy ehhez kért és kapott is elérést (96. sor: iopl(0x3) = 0). Ezek után elvileg mennie kellene, szóval vagy a xen vagy a selinux hardening akármi bekavar.A 0x85 (133) portot szeretné elérni, nem tudom xen-ben esetleg ezt át kell-e valahogy adni. Olyasmiket kellene gugliznod, hogy i/o port access xen selinux iopl. Vacsora után majd megnézem én is, mit lehet erről találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest