Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
Fritz Teufel #21136 üzenetére
Szia! Erről jut eszembe, hogy januárban szenvedtem egy géppel, terhelésre fagyott, a végén már a biosban matatás közben is lefagyott. RAM csere, újratelepítés, ami közben szintén fagyott, pörgött a venti mint a porszívó. Hdd csere. Ugyanaz. Kínomban vettem 300 forintért pasztát és leszedtem a prociról a hűtőt. Hát a megkövesedett paszta eltartotta a bordát és gyakorlatilag nem volt hűtés. Tisztítás, kenés, azóta egyszer sem fagyott, venti alig megy és max 45-50 fokos a proci. 2010 - es használtan vásárolt gép volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest