- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni mailszerver beállítással kapcsolatban? Egy részletes, szájbarágós leírás is megfelelne (a neten csak olyanokat találtam, hogy írd ezt meg azt a terminalba...), de a legjobb az lenne, ha valaki tudna asszisztálni az egész folyamathoz.
A helyzet valahogy így néz ki:
Adott az Ubuntu VPS-em, amire rá van kötve egy domain. Apache, MySQL, PHP installálva, pár weboldal fut is a szerveren.
A lényeg az lenne, hogy tudjak kódból (jellemzően php) levelet küldeni, továbbá létre tudjak hozni domainenként email címeket (azoknak esetleg aliast is) és ezeket rá tudjam kötni imap-on keresztül a levelező kliensemre. Tehát semmilyen webmail felületre nincs szükségem.
Eddig postfix telepítve van, valahogy sikerült megoldani, hogy tudjak terminalból levelet küldeni (mail -s "Teszt" cimett@domain.hu) és ezt a lordjancso@localhost címről ki is küldi. Ahhoz hogy ez működjön, ezt a rövid leírást követtem: [link]
A kérdésem tehát annyi, hogy hogyan tovább és hogy tud-e ebben valaki nekem segíteni?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest