Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Ezt a videót néztem és felkaptam a fejem a 22-dik mp-nél lévő szürkés ajánlatokra. Ilyen létezik linux alá?
Nagyon tetszetős. Gondolom valami saját táblát épít fel magának a leggyakrabban használt parancsokra és azokat dobja fel így placeholder-rel. Munkatársam mac-et használnád, de nem tudta megmondani mi lehet a neve ennek a kiegészítőnek. Így még csak nem is tudom merre keressek rá. Ha valakinek van valami ötlete, akkor jelezze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- LTE frekvenciák
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest