- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
N0zer0 #20028 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Legutóbb viszont megszívtam a TeXlive-val. Van belőle 2,4GB-os DVD-s változat (3,3GB kibontva), amiben minden csomagja benne van, semmit nem töltöget a netről (ez fontos, mert errefelé sajnos nem ritka a netkimaradás, és akkor sem akadhat meg a LaTeX-es munka, már szívtam emiatt), pont ezért adják ki hivatalosan így is.
Fel is tettem perlös installerrel, ahogy azt kell. Szépen fel is ment, de nem volt benne TeX-es szövegszerkesztő, ezért azt a csomagkezelőből telepítettem. Ezzel meg is szívtam, mert onnan fogva a rendszer rám erőltette még egyszer az egész TeXlive alkalmazást, és telepítette, feleslegesen, majd 2GB kibontva. Sehogy nem tudtam lebeszélni, hogy azokat a csomagokat hagyja a rákba. Próbáltam előtte külsős, letöltött csomagból telepíteni szövegszerkesztőt telepíteni hozzá, de ott is mindenáron telepíteni akarta a függőségeket.
Most meg dupla szopás lesz vele, mert ha a szövegszerkesztő meghívja vagy odakeveri véletlenül a csomagkezelős rendszer modulját a DVD-ről telepített rendszer moduljaihoz, akkor nem fogom tudni megfejteni, hogy mi a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest