- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Van egy Lenovo S10 Netbookom,amit másodlagosan használok,vagyis nem ez a minden nap használt PC.Jelenleg Win7 fut rajta,de van hogy képes belassulni,pedig szerintem nem kéne neki.
Főbb paraméterei :
-1600MHz Intel atom N270 processzor
-2gb DDR2 memória
-Intel GMA 950 VGA 256MB,de lehet hogy 128MB,és csak a memória miatt ír többet.
-160GB HDDTudnátok nekem ajánlani egy olyan Linuxot rá,amivel gördülékenyen,gyorsan lehet vele internetezni,filmeket is tudok rajta nézni,és a legfontosabb,hogy régebbi játékok futtatására alkalmas kellene hogy legyen./Abes Oddysee,Colin McRae Rally2,Pitfall,Tropico2,Crash Bandicoot,GTA3,Call Of Duty1,ezek vannak most rajta,és gond nélkül mennek/
Játék terén lehet hogy nem nekem találták ki a linuxot,vagy tévedek,és van olyan változat ami nekem jó volna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPad topik
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest