- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Hát nem tudom, az SSD-m egy -szerintem- elég jóféle és megbízhatónak mondott SSD, és eddig még soha nem volt vele problémám win alatt (Samsung 830) és az állapota is több mint jó még, mégis
Linux Mint 13 instabil + kp, 14 instabil + kp, 15 instabil, Ubuntu 13.04 instabil + kp, 12.04 instabil, Debian 7 wheezy volt a legjobb, itt csak minden 3. indításkor volt kernel panic.
Nem tudtam egyébként rájönni, hogy miért, azóta a linux nem ssd-n van, hanem hdd-n most nincs kp meg instabilitás csak az említett vga driver probléma. Szóval mégiscsak az ssd volt a ludas, de érdekes mód win7, win8, és most win8.1 is stabil az ssd-n, szóval rejtély 
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem tudtam egyébként rájönni, hogy miért, azóta a linux nem ssd-n van, hanem hdd-n most nincs kp meg instabilitás csak az említett vga driver probléma. Szóval mégiscsak az ssd volt a ludas, de érdekes mód win7, win8, és most win8.1 is stabil az ssd-n, szóval rejtély