Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
én még nem. de ha a temérdek züllés közben jut rá időm, akkor felpakolom (most úgyse számít az uptime, mert hw-változások voltak/lesznek
). remélem a telepítőben visszatérnek az 5.10 hagyományaira, illetve kultúráltan bekapcsolja x alatt a numlock-ot, mert progival eddig nem sikerült rávennem (igen, az xnumlock-ot is próbáltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Noctua NH-L12S L-Type
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). remélem a telepítőben visszatérnek az 5.10 hagyományaira, illetve kultúráltan bekapcsolja x alatt a numlock-ot, mert progival eddig nem sikerült rávennem (igen, az xnumlock-ot is próbáltam).