Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Most kezdtem a pályám (júniusban végeztem az OKJ-s rendszerinformatikusit). Belecsöppentem egy gimnáziumban. Itt adott egy mail szerver, melyen exim4 fut, squirrelmaillel. Semmi nincs ledokumentálva. Kértek rá SPAM szűrést. Telepítettem clamav-ot, sa-exim-t, amavis-t és spamassassint. Fut minden, de sajna nem működik. A SPAM nincs kiszűrve, a fejlécekben semmi sem utal a spamassassin létére. A logokban nincs hibaüzi, minden fut rendesen, de csesznek kommunikálni egymással. Debian (Sarge) rendszer. Kérdezzetek nyugodtan. Logokat tudok csatolni. Végigbogarásztam sok-sok HOWTO-t:
[link]
[link]
[link]
plusz ami ezekben van link, exim-re, clamavra, stb.
de semmi.
Elképzelhető, hogy az a baj, hogy nem maildir formátum van? A /home/user könyvtárban van egy mail könyvtár, ebben van alapból 3 file:
SENT, DRAFT, SPAM.
Mivel próbálkozzak, induljak neki?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest