Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Érdekességképpen: utóbbi hetekben feltűnt, hogy több RAM fogy, mint ami eddig szokott, bekapcsoláskor simán lenyelt fél gigát. Némi vizsgálódás után azt gyanítottam, hogy az nvidia driver a ludas. Mivel a nouveau-t már rég kiakartam próbálni, rögvest tettem is egy kísérletet. A nyílt driverrel bekapcsolás után 300MB alatt vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Androidos tablet topic
- SkyShowtime
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest