- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A magyar Duke Nukem 3D
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Megoldottam a problémát. Az efibootmgr programmal kitöröltem egy boot bejegyzést, de még úgysem jött be F2-re a BIOS, hanem az F12 hatására megjelenő menü segítségével tudtam csak előhozni. A végső megoldást az aktuális BIOS verzió újraflashelése jelentette.
Én megnéztem a laptop Mainboardjának leírását. Abból nekem az jött le hogy hogy az alaplap nem támogatja az EFI BIOS-t. Nem is gondoltam volna hogy egy Linux képes a BIOS-ba beleírni. Így most jó. Fedora felejtős. Marad a Debian!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bundle topik
- Crimson Desert
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest