- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Megoldottam a problémát. Az efibootmgr programmal kitöröltem egy boot bejegyzést, de még úgysem jött be F2-re a BIOS, hanem az F12 hatására megjelenő menü segítségével tudtam csak előhozni. A végső megoldást az aktuális BIOS verzió újraflashelése jelentette.
Én megnéztem a laptop Mainboardjának leírását. Abból nekem az jött le hogy hogy az alaplap nem támogatja az EFI BIOS-t. Nem is gondoltam volna hogy egy Linux képes a BIOS-ba beleírni. Így most jó. Fedora felejtős. Marad a Debian!

Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest