- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
Az Arch-ot nem sikerül Virtulboxban elindítanom csak konzolos felület jön be és ott a root folyamatot adja be.
ez azt jelenti, hogy sikerült elindítanod az Archot. azon alapból nincs grafikus felület, meg semmi ilyen. pontosan annyi cucc van alapból, ami a gép működését biztosítja, semmi több. ha akarsz még valamit, azt neked kell feltenni.
segítségképp ajánlom az ArchWikit, ami szerintem a létező legjobban összehozott dokumentáció, amit Linuxhoz eddig láttam.ebben megerősített az eddigi Fedorás tapasztalatom is, amihez minden infót úgy kell innen-onnan összelegóznom, sokszor épp az ArchWikiből

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- Billentyűzet gondom van
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L440,14",HD,CELERON 2950M,8GB DDR3,500GB Sata3 HDD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest