- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
üdv
linux bootable usb sticket csinálok - tökmindegy melyik programmal mindegy milyen oprendszer alatt - és a htpc amiben van egy fat hdd és semmi más azt mondja a gép bootoláskor akár hdd-nek akár cdnek akár auto-nak állítom hogy missing operating system ami egy tipik microfos hibaüzenet. ha kihúzom a hdd-t és menet közben dugom be, a gép leáll, valószínűleg valami védelmi mechanizmus miatt, bár ilyennel még nem tapasztaltam. (asus at3iont-i deluxe)
vattudú?
létezik, hogy a fat/ntfs hdd miatt nem akarja? a hdd 100 gigás partíciójára szeretnék xbmcbuntut telepíteni a további 1400gb-t meghagyni úgy ahogy van.
köszi(basic és advanced közti knólidzsem van linux téren tehát sem nem vagyok hülye hozzá, sem nem vagyok pro. csak úgy elpötyögök benne akár van gui akár nincs.)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ingatlanos topic!
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest